پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ فروردین ۱۳۹۱، ۱۱:۱۸

اخبار کوتاه از فارس/

استقرار دو ستاد نوروزی در ورودیهای شیراز/ افزایش بازدید از پاسارگاد

استقرار دو ستاد نوروزی در ورودیهای شیراز/ افزایش بازدید از پاسارگاد

شیراز - خبرگزاری مهر: استقرار دو ستاد نوروزی در هر یک از ورودیهای شیراز، افزایش 30 درصدی بازدید از مجموعه میراث جهانی پاسارگاد و... از عناوین اخبار میراث فرهنگی استان فارس است.

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس ستاد تسهیلات نوروزی شهرداری شیراز گفت: امسال برای نخستین بار به منظور ساماندهی بهتر سفرهای درون شهری مسافران نوروزی و سرگردان نشدن آنها، در هر یک از ورودیهای شهر شیراز دو ستاد استقرار یافته است.

سعید دبیری گفت: یکی از اقدامات شاخص شهرداری شیراز در نوروز 91، استقرار دو ستاد در ورودیهای شهر شیراز بود که طی این اقدام توسط شهرداری منطقه هفت دو ستاد در ورودی پل فسا، شهرداری منطقه شش دو ستاد در ورودی سپیدان، در بلوار امام رضا و زیباشهر نیز توسط منطقه سه دو ستاد استقرار یافته، از سوی منطقه چهار اطراف باغ جنت و از سوی منطقه 9 دو ستاد در اطراف پلیس راه بوشهر استقرار یافته و به مسافران خدمات رسانی کرده اند.

وی بیان کرد: در سالهای گذشته در هر ورودی یک ستاد فعال بود اما امسال قبل و بعد از هر ورودی دو ستاد فعال شدند که برآیند عملکرد آنها مطلوب اعلام شده است.

دبیری گفت: نوروز امسال در 12 پارک و بوستان در سطح شیراز به مسافران اجازه نصب چادر داده شد و با ساماندهی چادرهای مسافرتی برپایی آنان در حاشیه خیابانها ممنوع شد.

وی با اشاره به استفاده از بخش عمده ای از فضاهای فرهنگی و اداری شهرداری شیراز در راستای خدمات رسانی به مسافران، افزود: 900 تابلوی سیار و 300 تابلوی ثابت در ایام نوروز به راهنمایی مسافران پرداختند.

دبیری بیان کرد: راه اندازی تورهای شیراز گردی و فارس گردی که همه روزه برگزار شده از دیگر اقدامات شهرداری شیراز در نوروز 91 است.

رئیس ستاد تسهیلات شهرداری تصریح کرد: تا دو سال گذشته در ایام نوروز یک الی دو نفر از مسافران براثر مسمومیت ناشی از مونوکسید کربن جان خود را از دست می دهند اما سال گذشته و امسال با تمهیدات پیش بینی شده با مسمومیت منجر به فوت مواجه نشدیم.

افزایش 30 درصدی بازدید از مجموعه میراث جهانی پاسارگاد

روزانه حدود 20 هزار نفر از سایت جهانی پاسارگاد دیدن می کنند که این میزان نسبت به مدت مشابه در سال گذشته رشد 30 درصدی داشته است.

نمایشگاه عکس، صنایع دستی، جشنواره غذاهای محلی، غرفه های محصولات بومی عشایری، نقاشی بر بوم و ... از برنامه های درنظر گرفته شده برای مجموعه پاسارگاد در ایام نوروز است که مورد اقبال عموم مسافران قرار گرفته است.

شهرستان داراب پتانسیل خوبی در زمینه جذب گردشگر در حوزه اکوتور دارد

معاون گردشگری و معاونت نظارت و ارزیابی ستاد دائمی تسهیلات سفرهای استان فارس گفت: شهرستان داراب به عنوان نخستین شهر مرزی جنوب شرقی استان دارای پتانسیل های بسیار خوبی در حوزه جذب گردشگر به ویژه در حوزه اکوتور است.

مهران سوخکیان معاون گردشگری و معاونت نظارت و ارزیابی ستاد دائمی تسهیلات سفرهای استان فارس از ستاد شهرستان داراب بازدید کرد و فعالیتهای این ستاد را از نزدیک مشاهده کرد.

در این بازدید واحدهای اقامتی شهرستان داراب، کمپهای اسکان شهرداری و ستاد اسکان آموزش و پروش شهرستان توسط معاون گردشگری استان و همراهان بازدید شد.

در ملاقات با فرماندار و رئیس ستاد تسهیلات شهرستان داراب ، مهران سوخکیان ابراز رضایت خود را از عمده فعالیتهای زیر مجموعه ابراز کرد و از مسئولان شهرستان به ویژه فرماندار تقدیر و تشکر کرد. 

کد خبر 1566001

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha