پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ فروردین ۱۳۹۱، ۱۵:۳۳

‌اسبقیان اعلام کرد:

بلیط دیدار تراکتورسازی و فجر سپاسی رایگان است

بلیط دیدار تراکتورسازی و فجر سپاسی رایگان است

تبریز-خبرگزاری مهر:مدیر کل ورزش و جوانان آذربایجان‌شرقی گفت: به پاس قدردانی از هواداران تراکتورسازی تبریز که در سرمای زمستان یار و یاور تیم تراکتورسازی بوده و تماشای دیدار تیم‌های تراکتورسازی و فجر شهید سپاسی شیراز رایگان خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر،سیدمحمد شروین ‌اسبقیان صبح دوشنبه  در جلسه بررسی بلیط فروشی دیدار تیم تراکتورسازی در استادیوم یادگار امام (ره) تبریز و مشکلات و واگذاری بلیط فروشی به باشگاه تراکتورسازی که با مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی، نمایندگان هیئت فوتبال و کارشناسان اداره کل ورزش و جوانان برگزار شد، اظهار کرد: در این نشست علاوه بر رایگان بودن بازی تیم‌های تراکتورسازی و فجر سپاسی در  18 فروردین ماه  مقرر شد اطلاعات مربوط به نواقصات بلیط فروشی و عدم رعایت مفاد منعقده با شرکت مربوطه توسط واحد حقوقی اداره کل ورزش و جوانان استان بررسی و پس از مسلم شدن اشکالات قرارداد به هیئت فوتبال برای لغو قرارداد ابلاغ شود.

وی افزود: همچنین در این نشست مقرر شد بر اساس آخرین نامه فدراسیون فوتبال موضوع بلیط فروشی مسابقات لیگ برتری به باشگاه تبریز واگذار شود و باشگاه آمادگی خود را برای راه‌اندازی سیستم جدید با امکانات و تکنولوژی بالا برای رفاه حال تماشاگران راه‌اندازی کند.
 
اسبقیان در ادامه تصریح کرد: برای دیدار تیم‌های تراکتورسازی و فولاد خوزستان نیز با هماهنگی باشگاه و اداره ورزش و جوانان شهرستان تبریز و هیئت فوتبال استان مقدمات بلیط فروشی انجام یافته است.
 
مدیر کل ورزش و جوانان آذربایجان‌شرقی در این جلسه حمایت از تماشاگران فهیم و ایجاد امکانات رفاهی را یکی از مهم‌ترین مقوله‌های اداره ورزش و جوانان در بازی‌های فوتبال لیگ برتر دانست و گفت: با اولویت بندی، نواقص و مشکلات استادیوم 70 هزار نفری یادگار امام (ره) برطرف شده و تماشاگران مشکلی از بابت جاده دسترسی و امکانات رفاهی ندارند.
 
کد خبر 1567078

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha