پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ فروردین ۱۳۹۱، ۱۵:۲۴

داغمچی در گفتگو با مهر:

406 نفر عضو کتابخانه علامه سعید العلما بابل شدند

406 نفر عضو کتابخانه علامه سعید العلما بابل شدند

بابل - خبرگزاری مهر: مسئول کتابخانه علامه سعیدالعلما بابل گفت: 406 نفر در سال 90 به عضویت کتابخانه علامه سعیدالعلما بابل درآمدند.

فاطمه داغمچی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این کتابخانه با 20 هزار و 500 عنوان کتاب متنوع و در زمینه های گوناگون در سال 90 ، 406 نفر ثبت نام کننده داشته که به صورت شش ماهه و یکساله ثبت نام و 50 نفر از پرسنل این اداره کل به صورت رایگان از کتاب های این کتابخانه استفاده کردند.

وی افزود : در سال 90 کتاب های این کتابخانه از نهاد کتابخانه های عمومی کشور، بخش حوزه دین سازمان تبلیغات اسلامی و خرید توسط خودکتابخانه و کتاب های اهدایی مراجعان تهیه شده است.

داغمچی تصریح کرد: 600 کتاب تاکنون از طریق نهاد کتابخانه های عمومی کشور و 30 عنوان مجله ماهنامه، هفته نامه، فصلنامه به این کتابخانه فرستاده شد، حوزه دین سازمان تبلیغات اسلامی 250 عنوان کتاب و 100 عنوان کتاب توسط خود کتابخانه خریداری شده است.

داغمچی با اشاره به اینکه هر عضو از این کتابخانه می تواند دو کتاب در ده روز دریافت کند، اظهار داشت: هر نفر دو کتاب و کارهای تحقیقاتی و پایان نامه می توانند در یک دهه از این کتابخانه دریافت کند و پرسنل این اداره کل در هر ده روز سه کتاب دریافت کنند.

این مسئول فرهنگی، اجرای مسابقه برای مراجعه کنندگان، معرفی کتاب به سایت تبیان و خرید از نمایشگاه کتاب در تهران را از برنامه های انجام شده در سال 90 عنوان کرد.

وی افزود: ارسال پیامک به مناسبت 22 بهمن و مشاوره و راهنمایی پایان نامه ها، فهرست نویسی و ثبت کتاب در دفتر ثبت، برگه آرایی، ثبت اطلاعات داخل کامپیوتر و سرویس دهی به مراجعه کنندگان، تحویل کتاب های امانی و قرار دادن آن در قفسه ها، دریافت اعلام نیاز کتب جدید و نوشتن و نصب حدیث و کلمات قصار برای استفاده مراجعان از اهم فعالیت های این کتابخانه در سال 90 بوده است.

کد خبر 1567082

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha