پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ فروردین ۱۳۹۱، ۲۲:۴۹

بدنبال انفجارهای اخیرتایلند؛

ابراز تاسف نخست وزیر از انفجارهای جنوب / اعزام رئیس پلیس به جنوب تایلند

ابراز تاسف نخست وزیر از انفجارهای جنوب / اعزام رئیس پلیس به جنوب تایلند

کوالالامپور- دفتر منطقه ای خبرگزاری مهر در جنوب شرق آسیا: نخست وزیر تایلند تاسف عمیق خود را به خانواده های کشته شدگان و مجروحین حوادث بمب گذاری روز شنبه شهرهای یالا و هت یایی در جنوب این کشور ابراز کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روزنامه نیشن ، خانم یینگلاک شیناواترا گفت : رئیس پلیس کشور به جنوب رفته است تا از نزدیک محل های این حوادث را بررسی و با نهادهای دولتی منطقه هماهنگی کند.

وی افزود: نیروهای بیشتری از پلیس در امکان عمومی مستقر خواهند شد تا با کمک ارتش به ایجاد نظم و امنیت بپردازند.

بر اساس این گزارش ،معاون فرمانده ارتش نیز قرار است به جنوب تایلند برود تا با مرکز اداری استانهای مرزی جنوب در رابطه با تحقیقات و همچنین اجرا اقدامات پیشگیرانه هماهنگی کند.

پیشتر نیز معاون نخست وزیر و وزیر امنیت انسانی و توسعه اجتماعی به جنوب رفتند تا از خانواده های کشته شدگان و زخمی های حوادث اخیر دلجویی کنند.

روز شنبه بر اثر وقوع چند انفجار پیاپی در بخش مسلمان نشین جنوب تایلند دهها نفر کشته و مجروح شدند. هر چند تا کنون فرد یا گروهی مسئولیت این اقدام تروریستی را به عهده نگرفته اما مقامات پلیس تایلند این حملات خشونت بار را به گروههای جدایی طلب که در مناطق مرزی مالزی فعال هستند، مرتبط می دانند.
 
گفتنی است گروههای جدایی طلب تایلند پیش از این نیز حملات تروریستی مشابهی را ترتیب داده اند که اینگونه اقدامات طی دهه گذشته بیش از 5 هزار قربانی داشته است.

کد خبر 1567465

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha