ولی الله محمدی با اشاره به این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: منطقه ای به نام پارک صنعت و محیط زیست وجود دارد که چنانچه این واحدها عرصه کافی برای ایجاد فضای سبز در محیط فعالیت خود نداشته باشند، می توانند حداقل 25 درصد از فضای خود را به این کار اختصاص دهند.
وی گفت: با توجه به رویکرد ایجاد و توسعه هر چه بیشتر فضای سبز در رباط کریم، اداره محیط زیست این شهرستان با اقدامات این چنینی سعی در توسعه فضای سبز دارد.
اداره محیط زیست این شهرستان در ایام تعطیلات نوروز فعال بوده و نظارت بر محیط زیست منطقه، توسط گشتهای حاضر در منطقه ادامه داشت.
فرهنگ سازی نتیجه بخش بود
محمدی در ادامه افزود: با توجه به موقعیت و شرایط جغرافیایی رباط کریم، توجه ویژه مسئولین محیط زیست این شهرستان بر آلودگیهای زیست محیطی بوده که در این خصوص گشتهای منطقه نیز فعالیت داشتند.
وی از نتیجه بخش بودن فرهنگ سازی در مراقبت بیشتر از محیط زیست توسط خود شهروندان ابراز خوشحالی کرد و افزود: طبق بازدیدهایی که انجام شده، فرهنگ حفاظت از محیط طبیعی با همکاری مردم بیش از پیش درونی شده و شاهد گسترش
فضای سبز در شهرستان خواهیم بود همچنین در این بازدیدها مورد خاصی از آسیب به محیط زیست رؤیت نشد.
این مسئول ادامه داد: اداره محیط زیست به عنوان یک نهاد فرا اداری که تمام مجموعه ها را در خود جا داده است، وظیفه کنترل و هماهنگی سایر مجموعه ها را داشته و با همکاری با نهادهایی نظیر شهرداری، جهاد کشاورزی، سازمان پارکها و فضای سبز و... در روز طبیعت از به وجودآمدن هرگونه مشکل جدی مانند آتش سوزی و آسیب به درختان جلوگیری کرده است.
نظر شما