پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ فروردین ۱۳۹۱، ۲۱:۱۰

اخبار خراسان شمالی/

رسانه موتور محرکه همه حوزه‌ها جهت تحقق اهداف نظام است

رسانه موتور محرکه همه حوزه‌ها جهت تحقق اهداف نظام است

بجنورد - خبرگزاری مهر: رسانه موتور محرکه همه حوزه‌ها جهت تحقق اهداف نظام است، دیدار فرماندار مانه و سملقان با هنرمند پیشکسوت موسیقی مقامی و ... از مهمترین عناوین خبری امروز خراسان شمالی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، منتخب مردم شهرستان‌های بجنورد، مانه و سملقان، گرمه و جاجرم در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی درنشست با مدیر کل صدا و سیمای مرکز خراسان شمالی گفت: رسانه موتور محرکه همه حوزه‌ها جهت تحقق اهداف نظام است.

قاسم جعفری افزود: رسانه ملی با برنامه‌های خود می‌تواند نقش مهمی در توسعه، پیشرفت و اقتدار نظام داشته باشد.

وی افزود: صدا وسیما در جامعه تاثیر گذار است و می‌تواند کارهای بزرگی را در راستای هدایت افکار عمومی انجام دهد.

مدیر کل صدا و سیمای مرکز خراسان شمالی نیز با اعلام آمادگی رسانه استانی در راستای انعکاس نقطه نظرات مردم و نمایندگان در قالب برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی گفت: رسانه می‌تواند در راستای ایجاد فضای تعامل، همدلی و در راستای توسعه و پیشرفت استان گام‌های مهمی بر دارد.

احمد مهدوی با اشاره به توسعه فنی سازمان صدا و سیما و گذر از مرحله آنالوگ به دیجیتال اظهار داشت: درحال حاضر حدود 60 درصد استان تحت پوشش فرستنده‌های دیجیتال تلویزیونی قرار دارد.

وی همچنین از آماده شدن سایت جدید صدا و سیما و بهره برداری آن در تیر ماه امسال خبر داد.

دیدار فرماندار مانه و سملقان با هنرمند پیشکسوت موسیقی مقامی
 
فرماندار مانه و سملقان به همراه رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان، با پیشکسوت موسیقی مقامی این شهرستان دیدار کردند.
 
سید محمد رضا هاشمی در دیدار با حاج سهراب محمدی هنرمند موسیقی مقامی و پیشکسوت این عرصه، ضمن تبریک سال نو، از هنر موسیقی به عنوان زبان دل یاد کرد و افزود: هنرمند کسی است که با به کار گیری این هنر، ارتباط بین انسان و خدا را تقویت کند.
 
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مانه و سملقان نیز در این دیدار، پیشکسوتان عرصه موسیقی مقامی را سکاندار این هنر بومی و محلی دانست و تصریح کرد: هنر موسیقی به عنوان یک شغل نیست بلکه باید این هنر را در کنار کارهای روزمره به عنوان وسیله‌ای جهت تفکر و ارتباط با خالق هستی به کار برد.
 
در پایان این دیدار هدیه‌ای به رسم یاد بود به سهراب محمدی هنرمند پیشکسوت عرصه موسیقی مقامی اهدا شد.
 
انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک با ادارات شهرستان فاروج
 
سرپرست نمایندگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان فاروج گفت: در سال گذشته 3 تفاهمنامه همکاری مشترک با ادارات بهزیستی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و اداره صنعت، معدن و تجارت این شهرستان منعقد شده است.
 
محمود کفشدار طوسی افزود: در راستای تحقق سیاست‌های کلی اصل 44 ابلاغی مقام معظم رهبری و به منظور نیل به اهداف بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران و ترویج فرهنگ کارآفرینی و تعاون، استفاده بهینه از امکانات، ظرفیت‌ها و فرصت‌های بالقوه بخش تعاون، تفاهم نامه همکاری مشترک فی ما بین اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان فاروج با ادارات و دستگاه‌های اجرایی این شهرستان منعقد گردید.
 
وی هدف از انعقاد این تفاهمنامه ها را تشکیل شرکت‌های تعاونی، همکاری در زمینه برگزاری جلسات و گردهمایی‌های ترویجی مشترک، ارائه خدمات مشاوره رایگان به متقاضیان تشکیل تعاونی، شناسایی متقاضیان اشتغال و کارآفرینی و ساماندهی آن‌ها و حمایت از تعاونی‌های اشتغالزا عنوان کرد.
کد خبر 1568228

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha