پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۶ فروردین ۱۳۹۱، ۱۵:۱۰

حدادی عنوان کرد:

40 طرح عمرانی در ساوجبلاغ با کم کاری مدیران متوقف شد

40 طرح عمرانی در ساوجبلاغ با کم کاری مدیران متوقف شد

ساوجبلاغ - خبرگزاری مهر: فرماندار ساوجبلاغ گفت: 40 طرح عمرانی دارای اولویت در این شهرستان به سبب کم کاری مدیران و یا کمبود اعتبارات نیمه کاره متوقف شده که باید با پیگیری مدیران مسئول آن،اجرا و تکمیل شود.

علی حدادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت:نامگذاری سال جدید توسط مقام معظم رهبری به نام سال 'تولیدملی ،حمایت ازکاروسرمایه ایرانی'زمینه سازرشد اقتصادی ورسیدن به استقلال پایداردرکشور است.

وی افزود:این نامگذاری نشان دهنده این است که کشوری که با گذر از مشکلات سنگین در عرصه های علمی،فناوری و هسته ای به پیشرفت های بزرگ دست یافته، نباید از تحریم های دشمن بترسد.

وی گفت:مسوولان و مردم باید همه توان خود را در راستای حمایت از تولید داخلی بکارگیرند.

حدادی افزود: ملت ایران باید سعی کنند در امور تولید مواد غذایی ، کشاورزی ، صنعت و سرمایه گذاری ملی پیشرفت های بزرگی کرده و با استفاده از تولیدات داخلی به استقلال پایداردست یابد.

فرماندار ساوجبلاغ گفت:با افزایش کیفیت کالای داخلی و تشویق مردم به مصرف آن می توان افزون بر تشویق سرمایه گذاری و رونق اقتصادی به افزایش تولید ملی کمک کرد.

وی افزود:در این بین دستگاه های دولتی و مسوول در ارتباط با تولید و صنعت، باید حمایت های خود از تولید کنندگان داخلی را شتاب بخشند.

از بین رفتن بیکاری از رهاوردهای تحقق شعار امسال

حدادی گفت:از بین رفتن معضل بیکاری و به تبع آن بسیاری دیگر از آسیب های اجتماعی از رهاوردهای تحقق شعار امسال است.

وی افزود: پیگری ،اجرا و تکمیل طرح های عمرانی نیمه کاره این شهرستان از اولویت های مجموعه مدیریتی ساوجبلاغ در سال جاری ست.


فرماندار ساوجبلاغ گفت:40 طرح عمرانی دارای اولویت در این شهرستان به سبب کم کاری مدیران و یا کمبود اعتبارات نیمه کاره متوقف شده که باید با پیگیری مدیران مسئول آن،اجرا و تکمیل شود.


وی افزود:راه اندازی شهرک صنعتی جنوب شهرستان،تکمیل و افتتاح خط مترو کرج- هشتگرد وبهره برداری از شهرک داروئی ومجتمع دانشگاهی این منطقه ازدیگر اولویت های عمرانی ساوجبلاغ در سالجاریست .

 
 
 
کد خبر 1568812

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha