پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ فروردین ۱۳۹۱، ۱۹:۵۹

نعمت اللهی در گفتگو با مهر:

حمایت از تولید ملی موجب کاهش تاثیر تحریم ها می شود

حمایت از تولید ملی موجب کاهش تاثیر تحریم ها می شود

قزوین- خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین گفت: با تلاش جهادی و تحقق شعار حمایت از تولید ملی تاثیر تحریم ها کاهش پیدا می کند.

حجت الاسلام علی نعمت‌اللهی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: با نامگذاری سال 91 از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی، ادامه جهاد اقتصادی محقق می شود.

وی بیان کرد: نباید از این نکته مهم غافل شد که سال جهاد اقتصادی فقط به سال 90 محدود می شد لذا باید همه ابعاد مختلف جهاد اقتصادی را بررسی و مورد توجه قرار داد تا در سال جدید که به نام حمایت از تولید داخلی نامگذاری شده محور اصلی جهاد اقتصادی عملیاتی شود.

این مسئول یادآورشد: دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران بیشتر از گذشته تلاش می کنند تا تحریم اقتصادی علیه ایران را تشدید ‌کنند و به تصور باطل خود موتور چرخ اقتصادی ایران را از کار بیندازند لذا مسئولان و مردم در سایه همدلی باید در راستای تحقق شعار حمایت از تولید ملی برای خنثی کردن توطئه‌های دشمنان و همچنین ایجاد زمینه‌های روز افزون رشد و شکوفایی ایران گام بردارند.

نعمت اللهی تصریح کرد: تحقق شعار حمایت از کار و سرمایه ایرانی موجب قطع وابستگی ایران به کالاهای خارجی و کاهش آثار تحریم‌ها و تهدیدات دشمنان می‌شود.

حجت‌ الاسلام نعمت‌اللهی اضافه کرد: ایران اسلامی در بخش صنعت و کشاورزی از جایگاه برتری برخوردار است و در صورت داشتن برنامه‌ ریزی منسجم از سوی دولت و وزارتخانه‌های مربوط می توان گفت کشور در مقابل تحریم‌های دشمنان بیمه خواهد شد.

وی اظهارداشت: ایران اسلامی ظرفیت آن را دارد که نیازهای خود را تامین کند چرا که از نظر کشاورزی چهار فصل و از جایگاه مطلوبی برخوردار است و از سوی دیگر فکر ایرانی بالنده و پویاست و همواره شاهد حضور ایرانی‌ها در پیشرفت‌های بزرگ شرکت‌های معتبر جهان هستیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین افزود: ملت ایران با پیشرفت‌های چشمگیرش در حوزه‌ انرژی هسته‌ای، نانو تکنولوژی و هوا فضا ثابت کرد، همت ایرانی بلند بوده و هر آنچه را که اراده کند به آن دست می‌یابد.

حجت ‌الاسلام نعمت‌اللهی با بیان اینکه بدخواهان ایران با حضور در حوزه‌ اقتصاد قصد دارند جنگ تمام عیاری را علیه ایران راه اندازند گفت: خودباوری موتور محرکه یک جامعه است و اگر به توانایی و ظرفیت‌های خود ایمان داشته باشیم به پیشرفت‌های چشمگیری در راستای تحقق اهداف نظام و انقلاب اسلامی دست خواهیم یافت.

وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری با درایت و هوشمندی سال 91 را به نام حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری کردند و در این راستا مسئولان باید سازو کارهای تحقق این شعار را مهیا ساخته و حمایت از تولید ملی را سرلوحه‌ فعالیت‌های خود قرار دهند.

حجت‌ الاسلام نعمت‌اللهی افزود: لازمه رسیدن به هدف حمایت از تولید ملی و کار داخلی این است که مصرف ‌کنندگان و تولید کنندگان هر یک به سهم خود باید در این زمینه نقش‌آفرینی کنند.

این مسئول بیان کرد: در راستای تحقق شعار حمایت از تولید ملی و ایجاد بسترهای لازم برای رشد و شکوفایی تولید داخلی، دولت باید برنامه‌ ریزی‌های منسجمی جهت پشتیبابی از تولید ملی انجام دهد و مسئله مهم دیگر در راستای تحقق حمایت از تولید ملی جذب سرمایه‌گذاری خارجی است.

وی افزود: مناطق آزاد مانند چابهار، کیش و قشم بسترهای مناسبی برای سرمایه گذاری خارجی است که دولت باید با برنامه ‌ریزی‌های مناسب، برداشتن قیود دست و پا گیر قانونی و ایجاد امنیت اقتصادی در جهت افزایش سرمایه‌گذاری کشورهای خارجی تلاش کند.

حجت ‌الاسلام نعمت‌ اللهی فرهنگ ‌سازی و نهادینه کردن خرید تولید ملی و کالای داخلی را از دیگر راهکارهای افزایش تولید داخلی برشمرد و گفت: تولیدکنندگان داخلی نیز باید با استفاده از بسته ‌بندی‌های شکیل تولید کالاهای با کیفیت، مرغوب و قیمت مناسب برای جذب مشتری تلاش کنند.

کد خبر 1568816

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha