به گزارش خبرگزاری مهر، رمضان میرعباسی با بیان اینکه بافت فرسوده ای که در شرق منطقه است نیاز به تحولی اساسی دارد، گفت: این جای خالی را بزرگراه امام علی (ع) پر می کند . در طرح این بزرگراه که از قلب بافت فرسوده می گذرد،شهرداری در نظر دارد از ظرفیت و پهنه بندی های طرح تفصیلی استفاده کند،یعنی حریم بزرگراه را در اختیار سرمایه گذار قرار دهد تا تحولی در بافت محله ایجاد کند.
شهردار منطقه 7 ادامه داد: تاکنون شهرداری این منطقه توانسته استاز 1646 ملک واقع شده در پروزه اما علی در منطقه ، 1180 ملک را درطول مسیراین بزرگراه خریداری و مورد توافق قراردهد که از این میزان 879 ملک تملک ، 270 پلاک تخریب و 724 معرض تحویل داده شده و تخریب شده است.
میر عباسی با بیان این مساله که در این طرح ،محور بزرگراه به شرق خیابان و متن محله نظام آباد منتقل کردیم تا علاوه بر ساخت بزرگراه ، باعث تحریک بافت فرسوده به سوی نوسازی شویم ،یادآور شد:این ظرفیت آنقدر ارزشمند بود که مسئولین پروژه نیز بحث انتقال بزرگراه به متن محله را پذیرفتند و به تصویب رسید.
گفتنی است طول پروژه امام علی (ع) در منطقه هفت، 1900 متر می باشد بیشترین معارضین ملکی را شامل می شود
نظر شما