به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المنار، "شیخ نعیم قاسم" گفت: اسرائیل قادر به تعدی به نفت لبنان با وجود مقاومت، مردم و ارتش این کشور نیست، زیرا ما در حمایت از منابع و ثروتهای طبیعی کشورمان مصر هستیم و اسرائیل به خوبی می داند که قادر به رویارویی با معادله ارتش، مقاومت و مردم در لبنان نیست.
معاون دبیرکل حزب الله لبنان بیان کرد: پایداری سوریه استکبار و اسرائیل را شگفت زده کرده، زیرا ابتدا برنامه یک هفته ای برای سرنگونی نظام سوریه تعیین کردند، سپس یکماهه و در آخر یکساله تعیین کردند.
نعیم قاسم ضمن حمایت از ثبات لبنان گفت: بحرانهای منطقه و بی ثباتی آن به سبب مشکل اصلی یعنی اسرائیل است و هدف همه تلاشهای آن علیه دیگر کشورها با هدف منحرف کردن نگاهها از اشغالگری این رژیم است.
وی بیان کرد: مردم بحرین مظلوم هستند زیرا جامعه جهانی از رژیم آن حمایت می کند و دلیل عدم توجه جامعه جهانی به مشکل بحرین استقلال و وابسته نبودن به خارج است.
نظر شما