پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۷ فروردین ۱۳۹۱، ۱۰:۱۴

در ایام نوروز انجام شد/

کشف و توقیف بیش از 9 تن مواد غذایی غیر بهداشتی در قم

کشف و توقیف بیش از 9 تن مواد غذایی غیر بهداشتی در قم

قم - خبرگزاری مهر: رئیس مرکز بهداشت قم از کشف و توقیف 9 هزار و 441 کیلوگرم مواد غذایی غیر بهداشتی در ایام نوروز در قم خبر داد.

مجید محمدیان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در راستای اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی مرکز بهداشت قم، تعداد 9 هزار و 396 مورد بازرسی انجام شد که 58 واحد صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی ادامه داد: در راستای اجرای این طرح هفت واحد متخلف نیز تعطیل شدند.

رئیس مرکز بهداشت قم افزود: در این راستا 529 مورد نمونه برداری از آب و مواد غذایی انجام شد که 147 مورد مربوط به نمونه برداری از مواد غذایی و 382 مورد مربوط به نمونه برداری از آب بوده است.

محمدیان اضافه کرد: در این مدت 9 هزار و 441 کیلوگرم مواد غذایی غیر بهداشتی توقیف و معدوم شد.

وی اعلام کرد: جمع آوری و برخورد با دستفروشان نیز از دیگر اقدامات مرکز بهداشت قم در ایام تعطیلات نوروز بود که در این راستا با 86 نفر دستفروش برخورد شد.

رئیس مرکز بهداشت قم ابراز داشت: در این ایام تعداد 67 نفر بازرس بهداشت محیط در قالب 10 تیم بهداشت محیط به صورت شبانه روزی فعالیت داشتند.

کد خبر 1569156

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha