کورورش سلیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در حال حاضر 51 پایگاه دائمی در سطح استان البرز فعال است که بعد از ایام نوروز به حالت و وضعیت عادی برگشته است.
وی ادامه داد: سه ایستگاه سلامت نیز در محورهای مواصلاتی استان البرز فعال بود که فقط ویژه ایام نوروز بود و هم اکنون جمع آوری شده است.
رئیس مرکز فوریت های پزشکی استان البرز گفت: در حال حاضر برخی پایگاه های از جاده به شهر منتقل شده اند که این پایگاه به دلیل ایام نوروز در کنار جاده ها مستقر شده بودند.
سلیمی اظهار داشت: مرکز فوریت های پزشکی در ایام نوروز در قالب کمیته بهداشت و درمان در ستاد دائمی تسهیلات سفر نوروز استان فعالیت می کرد.
سلیمی در گفتگو با مهر:
51 پایگاه دائمی اورژانس استان البرز به وضعیت عادی بر می گردد

کرج – خبرگزاری مهر: رئیس مرکز فوریت های پزشکی استان البرز گفت: 51 پایگاه دائمی امداد و نجات به وضعیت عادی بر می گردد و سه پایگاه سلامت مستقر در محورهای مواصلاتی استان جمع آوری شده است.
کد خبر 1569222
نظر شما