به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر بورد اظهار داشت: در سال جاری مسئولان باید اجرا و اتمام پروژه های عمرانی به خصوص مصوبات سفرهای رئیس جمهور به این شهرستان را در اولویت کاری خود قرار دهند.
وی به پافشاری و پیگیری مجدانه در حل و رفع مشکلات و نارسایی های موجود در تکمیل طرح های نیمه تمام اشاره کرد و افزود: در سالی که به نام تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری شده، دغدغه ها و خواسته های ادارات پیرامون این موضوع رفع می شود تا شاهد شکوفائی تولیدات ملی باشیم.
اجرای 50 پروژه اشتغالزایی با هدف حمایت از کار و سرمایه ایرانی
این مسئول عنوان کرد: 50 پروژه اشتغال زائی با هدف حمایت از کار و سرمایه ایرانی در دستور کار فرمانداری و ادارات این شهرستان قرار گرفته است.
بورد بر آغاز ساخت مصلی نمازجمعه، بیمارستان اخوان و پیگیری های مستمر و بلا وقفه در سطح ادارات کل استان تاکید کرد.
اعلام مهمترین اقدامات اجرایی در سال گذشته
فرماندار ملارد با اشاره به مهم ترین اقدامات انجام شده طی سال گذشته در این شهرستان اضافه کرد: برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، سرشماری نفوس و مسکن، یادواره شهدای اقتدار، همایش های مشاغل خانگی و برگزاری همایش هفته پژوهش از مهم ترین اقدامات بود.
وی موفقیتهای سال جهاد اقتصادی را مثبت ارزیابی کرد و به ذکر گوشه هایی از این موفقیتها در عرصه های داخلی و بین المللی پرداخت.
این مسئول یادآور شد: تشکیل ستاد ویژه استقرار ادارات در سطح شهرستان، آغاز اجرای طرح ترسیب کربن و کسب رتبه چهارم در اجرای طرح های عمرانی بین شهرستانهای استان تهران از دیگر اقدامات مهم در این شهرستان است.
نظر شما