به گزارش خبرنگار مهر، ولی قربانی صبح پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: این تسهیلات در طول سال جاری در قالب تسهیلات فنی و اعتباری به کشاورزان سراسر استان پرداخت خواهد شد.
وی در ادامه از کشت بهاره در 270 هزار هکتار از اراضی استان خبر داد و اظهارداشت: از این مقدار اراضی کشت شده سه میلیون و 230 هزار تن انواع محصولات کشاورزی شامل علوفه، صیفی جات، محصولات جالیزی، حبوبات و چغندر قند برداشت خواهد شد.
قربانی از پوشش 60 درصدی بیمه محصولات کشاورزی در کشت بهاره خبر داد و گفت: توصیه های کودی بر اساس آزمون های خاک،کشاورزی حفاظتی برای صرفه جویی در انرژی و وقت و ارائه ترکیب کشت برای شهرستانها از جمله مهمترین برنامه های جهاد کشاورزی برای کشاورزان در سال جاری است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی همچنین با بیان اینکه بذر اصلاح شده وکود و سم مورد نیاز کشاورزان تامین شده، بیان کرد: امسال 224 ناظر فنی و 40 آزمایشگاه کشاورزی برای کشت محصولات کشاورزی نظارت خواهند کرد.
نظر شما