پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ فروردین ۱۳۹۱، ۱۵:۰۵

اعزام 400 نفر به اردوی راهیان نور/ کردستان میزبان هفته فرهنگ رضوی

اعزام 400 نفر به اردوی راهیان نور/ کردستان میزبان هفته فرهنگ رضوی

سنندج - خبرگزاری مهر: مسئول اردویی سپاه بیت المقدس کردستان از اعزام 400 نفر از بسیجیان اقشار به مناطق عملیاتی جنوب کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرهاد غلامی اظهار داشت: در جریان اعزام اردوی راهیان نور از استان کردستان، دوازدهمین دوره کاروان راهیان نور با اعزام 400 نفر از بازنشستگان سپاه و همچنین بسیج کارگری آغاز شد.

وی گفت: در این دوره بسیجیان از یادمانهای مناطق عملیاتی والفجر 8 و کربلای 5، شلمچه، مسجد جامع خرمشهر، دهلاویه و هویزه بازدید می کنند.

مسئول اردویی سپاه بیت المقدس کردستان بیان کرد: رزمایش فرهنگی، بصیرتی ستاره های زمینی با اهداف انتقال فرهنگ ایثار و شهادت از نسل های گذشته به نسل امروز و مقابله با شبیخون فرهنگی دشمنان، حفظ آرمان های شهدا و ارتفای بصیرت و آگاهی از فتنه های دشمنان در منطقه عملیاتی جنوب برگزار می شود که بسیجیان در این رزمایش هم شرکت می کنند.

وی گفت: در 19 فروردین بیش از هزار نفر باقیمانده از دانش آموزان مقطع تحصیلی سوم متوسطه، در قالب درس آمادگی دفاعی به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس اعزام می شوند.

کمیته امداد کردستان رتبه نخست استانی در زمینه اشتغالزایی را کسب کرد

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان از کسب رتبه نخست این اداره‌ کل در بین ادارات و سازمان‌های دولتی استان در زمینه ایجاد اشتغال خبر داد.

قنبر موسی‌نژادبیان کرد: تعهد استانی کمیته امداد در زمینه اشتغالزایی در سال 90 دو هزار و 425 مورد بود که تاکنون موفق به ثبت هشت هزار و 150 فرصت شغلی در سامانه اشتغال شده است و مابقی پرونده ‌ها برای ایجاد فرصتهای بیشتر شغلی به بانک‌های عامل تحویل داده شده است.

وی افزود: ایجاد 10 هزار و 850 فرصت شغلی جدید برای مددجویان این استان در سال 90 توسط این نهاد هدف‌ گذاری شده است که به منظور ایجاد این میزان اشتغالزایی اعتباری بالغ بر 52 میلیارد تومان پیش‌ بینی شده است که شش میلیارد تومان آن از محل منابع کمیته امداد و 46 میلیارد تومان دیگر توسط بانک‌های عامل در سطح استان تامین می ‌شود.

کردستان میزبان هفته فرهنگ رضوی

اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با همکاری دبیرخانه جشنواره بین المللی امام رضا (ع)، هفته فرهنگ رضوی را از 23 خرداد ماه تا اول تیرماه سال جاری در استان برگزار می کند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با اعلام این خبر افزود: در این هفته شاهد هنرنمایی و عرضه محصولات فرهنگی هنرمندان مروج و مبلغ فرهنگ رضوی از استان های کرمانشاه، کردستان و ایلام هستیم.

قباد میمنت آبادی گفت: معرفی توانمندیهای فرهنگی و هنری استان های غرب کشور در تولیدات مرتبط با فرهنگ رضوی و معرفی ابعاد شخصیتی ثامن الحجج امام علی بن موسی الرضا (ع) از اهداف هفته فرهنگ رضوی در کردستان است.

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان کردستان مراسم افتتاحیه این هفته را در جوار شهدای گمنام مرز سیرنبنذ بانه همراه با رونمایی از میثاق نامه رضوی، برگزاری همایش بررسی ابعاد شخصیتی امامزاده سیده هاجره خاتون، همایش ره پویان رضوی با هدف بازدید از مناطق عملیاتی کردستان با حضور خادمان حرم رضوی، شب های فرهنگ رضوی در کل شهرستان های استان، برپایی نمایشگاه دستاوردهای فرهنگ رضوی در سنندج، قروه و بیجار را از مهمترین برنامه های این هفته در کنار اجرای عمومی نمایش منتخب تئاتر ضوی و اکران فیلم های منتخب فیلم کوتاه رضوی است.

میمنت آبادی در پایان از هنرمندان، نویسندگان و روزنامه نگاران استان کردستان خواست تا به عنوان سفیران فرهنگ رضوی، نسبت به مشارکت حداکثری در این رویداد همچون حضور پرشورشان در رویدادهای کلان فرهنگی استان از جمله جشنواره نغمه های رضوی حضور به هم رسانند.

کد خبر 1569494

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha