پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۷ فروردین ۱۳۹۱، ۱۶:۴۷

سهل‌آبادی:

کارگروه عارضه‌یابی صنایع تولیدی در اصفهان تشکیل شد

کارگروه عارضه‌یابی صنایع تولیدی در اصفهان تشکیل شد

اصفهان - خبرگزاری مهر: نائب رئیس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: کارگروه ویژه توسط تشکلهای صنفی استان با هدف عارضه‌یابی تولید در بخشهای صنعت و معدن تشکیل شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالوهاب سهل آبادی در جمع خبرنگاران اصفهانی نامگذاری سال جاری به نام تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی را نشان از توجه ویژه رهبر به توانمند شدن کشور در عرصه اقتصاد برشمرد و گفت: توجه عالی‌ترین مقام کشور به موضوع کار و تولید ملی باید سرلوحه فعالیت مسئولان اجرایی کشور باشد و بیش از هر زمان دیگر شرایط مساعد و مناسبی برای تولید کنندگان داخلی ایجاد کنند.

وی نرخ سود بانکی موجود برای تولیدکنندگان را مقرون به صرفه ندانست و گفت: سودی که بانک‌ها بابت تسهیلات از تولید کنندگان دریافت می‌کنند با سودی که تولید کنندگان در قبال تولید خود دریافت می‌کنند همخوانی ندارد.

نائب رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان اصفهان با اشاره به اینکه دسترسی سخت و دشوار به تسهیلات بانکی برای بخش صنعت را از دیگر چالش‌های این بخش برشمرد و اظهار داشت: تسهیلات بانکی در هنگام  نیاز یک واحد مثمر ثمر است و نمی‌توان از آن به عنوان نوش داروی پس از مرگ سهراب استفاده کرد.

وی توانمند شدن تولید کنندگان ایرانی نسبت به رقبای خارجی را یکی از مهم‌ترین رویکرد‌های اقتصاد کشور دانست و گفت: برای تقویت تولید ملی باید شرایط مساعدی برای تولید کنندگان ایجاد کرد و آنان را برای حضور در بازارهای جهانی توانمند ساخت.

سهل‌آبادی خواستار توجه عملی دولت به بخش تولید کشور در موضوع هدفمند شدن یارانه‌ها شد و تصریح کرد: بسته‌های حمایتی از تولید در جریان هدفمند شدن یارانه‌ها در اختیار تولید کنندگان قرار نگرفت و اجرای فاز دوم آن به واقع آسیب جدی به جامعه تولید وارد خواهد کرد.

وی از تشکیل کارگروه ویژه توسط تشکل‌های صنفی استان با هدف عارضه‌یابی تولید در بخش‌های صنعت و معدن خبر داد و گفت: برخی از مسائل با بخش خصوصی و برخی دیگر به قوانین و بخشی هم به مدیریت اجرایی باز می‌‌شود که این کارگروه با بررسی هر یک از مسائل، راهکارهای اجرایی را پیشنهاد خواهد کرد.

نائب رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان اصفهان تصریح کرد: آسان‌سازی بخشی از مسائل واحدهای تولیدی را عامل مهم در تشویق این واحدها  برشمرد و گفت: بخشش جرائم مالیاتی واحدهایی که اصل مالیات را پرداخت کرده‌اند، می‌تواند تاثیر مثبتی در جامعه تولید ایجاد کند.

وی از خالی بودن 60 درصد ظرفیت واحدهای تولیدی در طول سالهای اخیر سخن گفت و اظهار داشت: پر شدن این ظرفیت می‌تواند تحولی بزرگ در اقتصاد استان و کشور ایجاد کند که این مهم مستلزم کاهش نرخ تسهیلات بانکی برای واحدهای تولیدی است.

سهل‌آبادی تصریح کرد: زمانی که شرایط برای تولید و کار در کشور مهیا باشد به دنبال آن اشتغالزایی افزایش و مسائل و  بحران‌های اجتماعی کاهش پیدا خواهد کرد.

وی بیکاری را منشاء اصلی ناهنجاری‌های اجتماعی برشمرد و ادامه داد: وجود فرصت‌های شغلی در جامعه سبب کاهش مراجعات به دادگستری می‌شود زیرا شرایط زندگی برای اقشار مختلف مهیا می‌شود.

رئیس خانه صنعت و معدن استان اصفهان در ادامه سال جاری را سال سختی برای اقتصاد کشور به دلیل تحریم‌های اقتصادی دشمنان ایران برشمرد و اضافه کرد: کاهش نرخ تسهیلات بانکی می‌تواند یک حرکت موثر برای کاهش اثرات تحریم‌های اقتصادی باشد.

کد خبر 1569579

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha