به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام علی دوستی نژاد اعلام کرد: بنا به ضرورتی که مقام معظم رهبری تشخیص دادند و بنا به تعبیر معظم له برای پنجمین سال پیاپی امسال را هم به نام سالی از جنبه های اقتصادی نامگذاری کردند که این خود نشانه دغدغه رهبری برای توجه بیشتر به معیشت مردم و رفع نیازهای آنان است.
وی با بیان اینکه بیانات مقام معظم رهبری حمایت از سه قشر را مورد خطاب قرار می دهد، افزود: یکی از آن ها دولت است که مجری تمام کارهای مملکت است و بدون شک باید مسئولان دولتی و نظام زمینه را برای تحقق این شعار به صورت کامل فراهم کنند تا تولیدات داخلی رونق پیدا کند.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی استان کردستان اظهار داشت: افزایش تولیدات داخلی و صادر کردن آنها به دیگر کشورها به عنوان تولید ملی گامی موثر در افزایش توان ملی و توسعه ای کشور دارد.
حجت الاسلام دوستی نژاد بیان کرد: رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی اصل رونق مسائل اقتصادی را در امور کشاورزی دانستند که مسئولیت سنگین دولت داشتن برنامه ریزی در راستای رونق بهتر محصولات داخلی و حمایت از نیروی انسانی و سرمایه کشور است.
وی اظهار داشت: دولت در رأس امور بهتر است اول در قیمت گذاری عادلانه و تنظیم بازار مناسب هم تولید کننده و هم مصرف کننده را مدنظر داشته باشد تا بتوان بر این اساس برنامه ریزی لازم را در راستای ارتقاء کشور در تمامی بخش ها فراهم کرد.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهادکشاورزی استان کردستان با اشاره به اینکه دومین گروه تولیدکننده ها هستند که باید با تمام تدابیری که دارند عزمشان را جزم کرده و با کمک دولتمردان قدم های بلندتر و بزرگتری بردارند، افزود: نقش تولیدکنندگان در تحقق شعار امسال جدیت بیشتر، تحرک و پویایی بیشتر و داشتن برنامه ریزی دقیق تر و استفاده از کارشناسان مختلف به ویژه در بخش کشاورزی برای رسیدن به این هدف مهم است.
وی قشر سوم را مصرف کننده ها و مردم دانست و گفت: انتظار می رود مردم فهیم ما به این نتیجه برسند که مصرف کالاهای داخلی حمایت از تولیدات ملی و ارزشمندترکردن جایگاه کشور و کالاهای تولید داخل در مقابل اجناس خارجی است.
حجت الاسلام دوستی نژاد بیان کرد: اتحاد این سه قشر یعنی دولت، ملت و تولیدکننده و با تأسی از شعار تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی می تواند کشور را در مقابل تمام تهدیدات و توطئه های دشمن در حوزه ها مختلف بیمه کند.
وی در پایان با اشاره به نتایج این وحدت و تلاش جمعی اظهار داشت: با تحقق شعار امسال هم مسئله اشتغال و جوانان و همچنین تورم و گرانی مهار می شود.
نظر شما