علی رئیسی، تهیهکننده این مجموعه تولید این پروژه را برگرفته از بهترین کتابهای کودک موجود در بازار کتاب بیان کرد و به خبرنگار مهر گفت: پس از مطالعه و بررسی بیش از دو هزار عنوان کتاب 26 جلد آن که همه به لحاظ قصه و هم تصویرگری از کیفیت بهتری برخوردار بودند با هدف ترویج کتابخوانی برای تبدیل به انیمیشن انتخاب شدند.
وی با اشاره به 7 ماه پیش تولید مجموعه "هزار و یک داستان" افزود: پس از بازنویسی قصهها و بازآفرینی کاراکترها و صحنهها کار تولید از مهر ماه سال 89 آغاز شد.
این تهیهکننده تکنیک استفاده شده در تولید انیمیشن "هزار و یک داستان" را دو بعدی بیان کرد و افزود: برای هر قسمت از این مجموعه کاراکتر و لی اوت جداگانه طراحی و اجرا شده است.
وی از موفقیت این انیمیشن در کسب پروانه زرین بیست و پنجمین جشنواره کودک در سال گذشته و کسب جایزه ویژه بخش سیمای جشنواره ملی فیلم دانشجویی خبر داد و افزود: شروع هر قسمت از این مجموعه با قصهگو آغاز شده و در ادامه قصه به صورت انیمیشن ادامه مییابد.
تهیهکننده مجموعه انیمیشن "هزار و یک داستان" با اشاره به همکاری مستقیم و غیر مستقیم بیش از 30 تن از هنرمندان اصفهانی در تولید این مجموعه گفت: این مجموعه را ریحانه کاوش کارگردانی کرده است.
عوامل این پروژه عبارتند از نگار زنجانی، فرشید توکلی، مرجان کازرونی، یکتا فیروزمنش به عنوان اینماتور در کنار علیرضا مصلحی کامپوزیت، سعید محسنی فیلمبردار فضای دیجیتال، سعید مهدوی، حسن قاسمی و حسین یگانه صدابردار، مرجان خواجهکازرونی قصهگو، افروز بابا علی طراح لباس، شهره سیاهپوش و سارا غنی باز آفرین کاراکتر و طراحی لی اوت، افشین اسماعیل شریف طراح گریم باکس، زهرا خدیویی گریمور، مرجان خواجه کازرونی و شهرام ایرانمنش دوبلور.
نظر شما