پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ فروردین ۱۳۹۱، ۱۵:۵۴

جهانبخشی:

اجرای هدفمندی یارانه ها به طور فوق العاده در سلامت اقتصاد موثر بود

اجرای هدفمندی یارانه ها به طور فوق العاده در سلامت اقتصاد موثر بود

قدس - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان قدس برخلاف تصور برخی که معتقد به مرگ اقتصاد کشور با اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها بودند، اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها به طور فوق العاده در سلامت اقتصاد موثر بود.

علی جهانبخشی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اجرای موفقیت آمیز فاز اول تحول اقتصادی در کشور عنوان کرد: قبل از اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها، با یک اقتصاد بیمار در کشور روبرو بودیم و نیاز به یک تحول عظیم به شدت احساس می شد که این تدبیر از سوی مسئولان دولت نهم و دهم انجام شد.

این مسئول ادامه داد: برخلاف تصور برخی که معتقد به مرگ اقتصاد کشور با اجرای این طرح بودند، اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها به طور فوق العاده در سلامت اقتصاد موثر بود و می توان از آن به عنوان حرکتی بزرگ در عرصه اقتصادی یاد کرد.

وی با اشاره به آمادگی کامل دولت در آستانه اجرایی شدن فاز دوم طرح هدفمند کردن یارانه ها بیان کرد:عده ای افراد سودجو سعی در تحریک افکار عمومی از نظر روانی وایجاد چالش در نظام اقتصادی را دارند که با توجه به برنامه ریزی های دولت در کنترل و تنظیم بازار این افراد به اهداف شوم خود دست پیدا نمی کنند.

فرماندار شهرستان قدس در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اجرای طرح کشوری آمار و نفوس به بهترین نحو با توجه به تغییر دوره آمارگیری از 10 به پنج سال از دیگر اقدامات مطلوب سال گذشته بود.

حضور 65 درصدی ملت در انتخابات بی نظیر بود

علی جهانبخشی در ادامه با اشاره به خلق حماسه ای بی نظیر در 22 بهمن اظهار داشت: زمانی که تمام دشمنان اسلام و نظام جمهوری اسلامی ایران سعی بر ایجاد دلزدگی در مردم داشتند حضور پرشور ملت مشت محکمی بر دهان استکبار بود و پشتوانه برگزاری انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی محسوب شد.

این مسئول متذکر شد: با توجه به میانگین 40 درصدی مشارکت در انتخابات پارلمانی و مجلس در جهان، اکثر سیاستمداران معتقد به مشارکت 30 درصدی مردم ایران در انتخابات بودند که خوشبختانه با حمایت ملت ایران از مقام معظم رهبری و نظام تعجب همگان برانگیخته شد.  

وی ادامه داد: حضور 65 درصدی ملت شریف ایران در پای صندوق های رای و در کنار آن مشارکت 67 درصدی مردم شهرستان قدس به عنوان یکی از گواراترین اتفاقات در تاریخ نظام جمهوری اسلامی ثبت شد.

ایران در زمره 8 کشور اول جهان در دستیابی به فناوری پرتاب ماهواره

وی پرتاب ماهواره امید را از دیگر دستاوردهای مهم علمی ایران در سطح جهانی در سال گذشته دانست و اضافه کرد: در این زمینه ایران جزو 8  کشور اول جهان که به فناوری ساخت کامل ماهواره و پرتاب کننده آن به طور همزمان مجهز است، قرار دارد.

فرماندار شهرستان قدس یاد آور شد: کشف فساد بزرگ مالی در شبکه بانکی کشور و تلاش مسئولان و در صدر آن مقام معظم رهبری در پیگیری آن، و همچنین کشف شبکه های تروریستی مخوف توسط نیروهای امنیتی کشور از اقدامات مطلوب و بهینه در سال گذشته بود.

کد خبر 1570583

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha