پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ فروردین ۱۳۹۱، ۹:۵۰

در گفتگو با مهر عنوان شد:

ثبت اختراعات اینترنتی می شود/ مهلت اجرای قانون ثبت اختراعات تمام شد

ثبت اختراعات اینترنتی می شود/ مهلت اجرای قانون ثبت اختراعات تمام شد

مدیرکل مالکیت صنعتی سازمان ثبت اسناد کشور از اجرای عملیات طراحی نرم افزار ثبت و جستجوی اختراعات و طراحی صنعتی از طریق اینترنت خبر داد و افزود: این طرح در سال 91 اجرایی می شود.

محمد حسن کیانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه 6 آوریل مصادف با 6 اردیبهشت ماه روز جهانی مالکیت صنعتی است گفت: سازمان ثبت تلاش می کند تا با همکاری انجمن مالکیت فکری دانشگاه تربیت مدرس و مرکز پژوهشهای مجلس همایش مالکیت معنوی را در این ایام برگزار کند.

وی افزود: مدت قانون آزمایشی ثبت اختراعات در سال جاری پس از 5 سال به اتمام می رسد و وقت آن است تا کارشناسان و صاحبنظران و مسئولان نقاط ضعف و قوت قانون را بررسی کرده و برای تصویب نهایی به مجلس ارائه کنند. برای همین مقرر شده است تا در حاشیه این همایش کارگاهی ایجاد شده و این قانون مورد نقد قرار بگیرد.

مدیرکل مالکیت صنعتی سازمان ثبت اسناد کشور گفت: پس از دریافت و مطالعه نقاط ضعف و قوت و ایرادات این قانون در این همایش نتیجه نهایی در قالب لایحه با طی مسیر قانونی به مجلس ارائه می شود.

کیانی در پاسخ به اینکه چه زمانی شهروندان می توانند از طریق اینترنت درخواست ثبت اختراع کرده و یا اختراعات ثبت شده را از طریق پایگاه الکترونیکی جستجو کنند گفت: این طرح برای طرح صنعتی نهایی شده و تا نیمه نخست سال جاری برای ثبت طرحهای صنعتی دیگر نیاز به مراجعه به تهران نیست و تمامی عملیات ثبت از طریق اینترنت انجام می شود.

وی گفت: همچنین در موضوع ثبت اختراعات در فضای سایبرهم اقدامات خوبی انجام شده که بعد از شهریور ماه سال جاری نتیجه آن نهایی شده و بارگزاری می شود. در ضمن می توان این قول را داد که در سال 91 امکان جستجو ثبت اختراعات از طریق اینترنت امکان پذیر خواهد شد.

کد خبر 1570819

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha