پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ فروردین ۱۳۹۱، ۱۲:۵۸

مدیر هماهنگی امور استان‌های اداره کل هنرهای نمایشی منصوب شد

مدیر هماهنگی امور استان‌های اداره کل هنرهای نمایشی منصوب شد

سرپرست اداره کل هنرهای نمایشی طی حکمی وحید لک را به عنوان مدیر هماهنگی امور استان های اداره کل هنرهای نمایشی منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی دشتگلی؛ سرپرست اداره کل هنرهای نمایشی در بخشی از این حکم آورده است: از آنجا که حوزه هماهنگی امور استان ها از گستردگی و حساسیت بسیاری برخوردار است و برنامه ریزی دقیق جهت برگزاری برنامه ها، جشنواره ها و شناخت و پرورش استعدادهای جوان و خلاق در زمره مهمترین وظایف این واحد به شمار می‌رود، لذا نظر به پشتکار و تجربه جنابعالی و شناخت از ظرفیت های تئاتر استان ها و سوابق ارزشمندتان در این اداره کل به موجب این حکم، جنابعالی را به عنوان مدیر هماهنگی امور استان ها منصوب می‌کنم.

در ادامه حکم سرپرست اداره کل هنرهای نمایشی آمده است: ان شاءا... با بکارگیری همه جانبه عوامل ونیروهای موجود و ارتباط تنگاتنگ و صادقانه با هنرمندان شهرستان در امور محوله موفق و سربلند باشید.
 
لک قبل از این به عنوان کارشناس تئاتر اداره کل هنرهای نمایشی در واحدهای کانون نمایش خیابانی، روابط عمومی، تئاتر استان‌ها و مولوی، رییس انجمن تئاتر خیابانی، مدیر روابط عمومی، ارتباطات و تبلیغات حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی، مدیر دفتر کارآفرینی حوزه هنری، مدیر اداره تالارهای اندیشه و سوره حوزه هنری، مدیر ارتباطات و تبلیغات بیست و نهمین و سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، مدیر روابط عمومی و تبلیغات چهاردهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران، مدیر روابط عمومی، ارتباطات و تبلیغات مجموعه تئاتر شهر، و همچنین دبیر و داور چندین جشنواره تئاتر بوده است.
 
وی پیش از این مشاور اجرایی اداره کل هنرهای نمایشی و اتابک نادری نیز به عنوان مدیر هماهنگی امور استان های اداره کل هنرهای نمایشی بود.
 
کد خبر 1571325

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha