به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سید محمود جلالی ظهر یکشنبه درجلسه شورای اداری شهرستان با اشاره به حدیث پیامبر اسلام(ص) اظهار داشت: کم کاری در میان مسئولان موجب از بین رفتن برکت و نزول عذاب از سوی خداوند میشود.
وی افزود: آثار خیانت و دزدی در بعضی از جاها آشکار بوده و تنها مختص به سرقت از دیگران نیست بلکه رعایت نکردن عدالت برای همه شهروندان مصداق عذاب و خیانت است.
امام جمعه فریدونکنار تصریح کرد: مسئولان کوشش کنند قانون را زیر پا نگذارند زیرا نادیده گرفتن قانون و عدالت خیانتی نابخشودنی بوده و اسلام عدالت، تعهد و دیانت را عین سیاست میداند و در دریافت، خیانت ممنوع است اما امروز در دنیا دیانت مملو از خیانت شده است.
وی افزود: براساس اسلام خیانت در تجارت، روابط اجتماعی، حقوق یکدیگر و حتی در خانواده منع شده و هر کس در محیط مسئولیت خود باید به اندازه مسئولیتاش صادق و درستکار باشد.
جلالی با اشاره به فرموده رسول اکرم (ص) تاکید کرد: خون شهدا بر گردن ما به امانت مانده است و زیرپا گذاشتن قانون و نادیده گرفتن عدل خیانتی نابخشودنی است که به آرمانهای شهدا و حیثیت جمهوری اسلامی ایران ضربه میزند و ما را از زمره مسلمانان خارج می کند.
وی شعار امسال مقام معظم رهبری را مورد توجه قرار داد و گفت: هر سال با توجه به نارساییهایی که در جنبهای مختلف وجود دارد رهبر معظم انقلاب به آن موضوع میپردازند.
جلالی تاکید کرد: نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری تنها شعار نیست بلکه برای قطع وابستگی و حمایت از تولید ملی از سوی ایشان است.
نظر شما