پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۱ فروردین ۱۳۹۱، ۱۵:۴۲

طی هفته سلامت/

همایش بزرگ پیاده روی سالمندان در شهریار برگزار می شود

همایش بزرگ پیاده روی سالمندان در شهریار برگزار می شود

شهریار - خبرگزاری مهر: مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار از برگزاری همایش بزرگ پیاده روی سالمندان این شهرستان به مناسبت هفته سلامت خبر داد.

جمشید واشانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به شعار هفته سلامت مبنی بر سالمندی و تاثیر ورزش در سلامت افراد، شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار همایش بزرگ پیاده روی ویژه سالمندان را برگزار می کند.

وی ادامه داد: هدف از برگزاری این همایش ایجاد طراوت و روحیه شاد در سالمندان و تشویق آنان به انجام ورزش های سبک که در سلامتی تاثیر بهینه دارند، است.

این مسئول گفت: این همایش با حضور جمعی از مسئولان شهرستان شهریار ساعت 10 صبح سه شنبه در پارک حافظ واقع در فاز 3 اندیشه برگزار خواهد شد.

تجلیل از پرستاران نمونه شهریار

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار همچنین از تجلیل پرستاران نمونه این شهرستان خبر داد.

واشانی عنوان کرد: شبکه بهداشت ودرمان شهرستان شهریار به مناسبت روز پرستار مراسمی جهت بزرگداشت پرستاران نمونه این شهرستان در نظر گرفته است.

این مسئول ادامه داد: طی مراسم بزرگداشت روز پرستار، در بیمارستان تامین اجتماعی از 14 پرستار نمونه تجلیل می شود.

کد خبر 1571608

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha