پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۲۰ فروردین ۱۳۹۱، ۱۹:۳۴

معاف خبر داد:

ثمره جذب خیرین آغاز ساخت دو مدرسه در شهر قرچک است

ثمره جذب خیرین آغاز ساخت دو مدرسه در شهر قرچک است

ورامین - خبرگزاری مهر: رئیس آموزش و پرورش قرچک گفت: ثمره جذب خیرین مدرسه ساز، آغاز ساخت دو مدرسه در سطح شهر قرچک است.

به گزارش خبرنگار مهر، امیرشهاب معاف ظهر یکشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش قرچک افزود: مجمع خیرین مدرسه ساز قرچک پیش از این زیرنظر مجمع خیرین مدرسه ساز ورامین اداره می شد که با استقلال آن، نخستین جشنواره خیرین مدرسه ساز شهر قرچک در سی ام فروردین ماه جاری برگزار می شود.

وی بیان داشت: یکی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره، جذب خیرین و نیز ایجاد تعهد آنان برای کمک به امر مدرسه سازی است که این امر نیازمند عزم و اراده تمام مسئولان است.

این مسئول ادامه داد: خیرین می توانند در امر ساخت مدرسه از یک آجر تا ساخت یک مدرسه کامل به آموزش و پرورش یاری رسانند تا در سایه تلاش آنان مشکل کمبود فضای آموزشی در این شهر برطرف شود.

وی با بیان نامگذاری سال 91 از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی گفت:‌ مهمترین عامل دستیابی به این هدف والا، پرورش نیروی متخصص و متعهدی است که بتواند منویات مقام معظم رهبری را به مرحله اجرا در آورد.

معاف افزود: آموزش و پرورش تلاش دارد با پرورش و تربیت نیروهای متخصص، گامی مهم و اساسی برای افزایش تولید ملی برداشته و کشور را از نظر تولید محصولات مورد نیاز داخلی بی نیاز سازد.

گفتنی است در این جلسه مسایل مربوط به برگزاری جشنواره خیرین مدرسه ساز قرچک و هفته بزرگداشت مقام معلم مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر 1571675

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha