به گزارش خبرنگا مهر، عزیز صحرایی قبل از ظهر دوشنبه در جلسه جذب اعتبارات این شهرستان عنوان کرد: متأسفانه باوجوداختصاص بالاترین اعتبار به بخش عمران شهری به میزان 200 میلیارد ریال در طول دو سال گذشته ولی هنوز وضعیت خیابانها و کوچه ها اسفناک است.
وی یادآور شد:شهرداری گرمی رتبه اول در بین شهرداریهای استان از نظر اختصاص اعتبار دارد ولی برخی مسائل درون شورا و شهرداری باعث شده تا به امروز اقدام موثری برای ساماندهی شهر صورت نگیرد.
شهرداری در هرینه اعتبارات نقض قانون کرده است
وی با بیان اینکه امسال سه میلیارد و 300 میلیون ریال توسط دستگاههای اجرایی حفار به حساب شهرداری جهت ترمیم حفاریها واریز شده است، ابراز تاسف کرد: شهرداری با نقض قانون این اعتبارات را در محلهای دیگر هزینه کرده است.
فرماندار گرمی تاکید کرد: اجازه نخواهم داد ریالی بابت هزینه ترمیم حفاری خیابانها توسط دستگاه اجرایی به حساب شهرداری واریز شود و خود دستگاه اجرایی حفار، موظف به ترمیم حفاری ها است.
صحرایی تصریح کرد: با وجود اختصاص مبلغ پنج میلیارد و 200 میلیون ریال اعتبار نقدی در حساب شهرداری و قول شورا و شهردار برای ترمیم و آسفالت خیابانها قبل از عید امسال هیچگونه اقدامی انجام نشد و سبب ناراحتی و انتقاد اهالی شده است.
به گفته این مسئول برای بهبود وضعیت شهر، رئیس شورای شهر در محضر امام جمعه گرمی، متعهد شد سریعا اعتبارات موجود را جذب و لکه گیری و ترمیم و آسفالت خیابانها را آغاز کند.
وی اضافه کرد: 800 میلیون ریال نیز بابت مکانیزه کردن جمع آوری زباله به شهرداری اختصاص داده شد که به غیر از چندین زباله دان و سطل آشغال غیر استاندارد چیزی خرید نشده است.
فرماندار شهرستان گرمی همچنین از مسکن و شهرسازی به دلیل عدم تکمیل به موقع پروژه مجتمع فرهنگی هنری شهرک ولیعصر نیز انتقاد کرد و افزود: با وجود اختصاص مبلغ شش میلیارد ریال طی دو سال گذشته هنوز این پروژه تکمیل نشده است.
نظر شما