به گزارش خبرنگار مهر، در این فیلم رامین راستاد، افشین سنگ چاپ، حشمت آرمیده، شهرام خزرایی، سید محسن نبوی، مختار سائقی، زیلا آل رشاد، زهرا زرگری و... با حضور رضا ناجی و ابراهیم آبادی به ایفای نقش پرداختند.
این فیلم که نویسندگی آن را احسان عبدیپور بر عهده دارد، روایتگر مردی است که کمتر از 12 ساعت زمان دارد تا حقانیت پدر بودن خود را به دخترش ثابت کند.
پیش تولید فیلم "تلسکوپ" از 20 بهمن ماه آغاز شد و 18 اسفند با حضور تنی چند از مدیران استان آذربایجان شرقی همچون شهرام خدائی ریاست حوزه هنری، علی نواداد مدیر کل صدا و سیمای مرکز تبریز، سرهنگ فرامرزی معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان معاونت دادگستری استان و ... در شهر تبریز کلید خورد.
تصویربرداری در ایام نوروز نیز ادامه داشت و پنجم فروردین سال جاری به پایان رسید. زمان پیش بینی شده برای پس تولید این فیلم حدود یک ماه است.
این فیلم به سفارش حوزه هنری آذربایجان شرقی با هدف پیشگیری از ناهنجاریهای اجتماعی و تقویت و تحکیم کانون خانواده ساخته شده است.
نظر شما