به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احمد واعظی ظهر دوشنبه در مراسم رونمایی از تولیدات رسانه ای دفتر تبلیغات اسلامی در قم اظهار داشت: از روابط عمومی دفتر تبلیغات انتظار میرود نارسایی ها و ضعف های مختلف هر بخش در دفتر را به آن منعکس کند زیرا مدیران ما باید از انتظارت بیرونی و تلقی دیگران از مجموعه باخبر باشند.
وی افزود: لازم است گاهی نسبت به برخی فعالیتهای انجام شده دفتر از سوی مردم نظرسنجی صورت گیرد و بازخورد برخی کارها مشخص شود چون این کار کمک به بهبود فعالیتها خواهد کرد.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی با تاکید بر انعکاس فعالیتهای دفتر تبلیغات بیان داشت: انعکاس این فعالیتها نه باهدف خودنمایی و بزرگنمایی کارها بلکه باید با این رویکرد که مردم از تولیدات این دفتر مطلع و بهره مند شوند صورت گیرد.
پرهیز از بزرگنمایی در امور
واعظی با تاکید بر پرهیز از بزرگنمایی در کارهای انجام شده و یا بیان کارهایی که نشده، تصریح کرد: باید کارها همان طور که انجام شده بدون بزرگنمایی و کوچک نمایی به مدیران و مسئولان و مردم گزارش داده شود.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه تولید اثر بخشی از کار است و نباید به آن اکتفا شود، اظهار داشت: باید با برقراری ارتباطات مناسب بتوانیم آثار تولید شده را به خانه های مردم وارد کنیم.
وی تاکید کرد: حوزه با وجود کارهای بسیار ارزشمندی که در عرصه علمی و ... کرده در عرضه بیرونی موفق نبوده است.
واعظی با بیان اینکه اخلاص موجب اثرگذاری و ماندگاری در کارها خواهد شد، اظهار داشت: مردم نیاز واقعی به عرضه درست و دلچسب دین دارند و ما باید به عنوان حوزه این کار را انجام دهیم.

قم - خبرگزاری مهر: رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تاکید کرد: حوزه با توجه به تولید آثار مطلوب و ارزنده باید در عرضه و ارائه آثار به مخاطب نیز موفق تر عمل کند.
کد خبر 1572693
نظر شما