۲۵ بهمن ۱۳۸۳، ۱۱:۱۰

دبيركل جامعه اسلامي فرهنگيان در گفت وگو با "مهر": تاخير در اعلام كانديداي نهايي اصولگرايان در جهت تصميم گيري دقيقتر است

دبيركل جامعه اسلامي فرهنگيان گفت : حضور تعدادي از كانديداهاي اصولگرا در عرصه انتخابات در كنار كانديداي مورد نظر شوراي هماهنگي را نمي توان نشانه كاركرد ضعيف اين شورا دانست، چرا كه هرچند 24 دوره انتخابات در ايران برگزار شده است، اما زمان زيادي از فعاليت جدي احزاب در اين زمينه نمي گذرد و تجربه حزبي و گروهي چنداني در اين زمينه در ايران وجود ندارد.

ابوالقاسم رئوفيان در گفت وگو با خبرنگار سياسي مهر، با اشاره به اهميت موضوع انتخابات رياست جمهوري و لزوم دقت و توجه نسبت به همه جوانب امر از جمله اعلام گزينه نهايي و زمان اين اعلام، گفت: اعلام زود هنگام و يا ديرهنگام كانديداي مورد اجماع، مي تواند آسيبهايي داشته باشد و بر اين اساس بايد زمان مناسبي را با توجه به مسايل سياسي و اجتماعي در نظر گرفت.

وي با تاكيد بر اينكه نبايد زمان اعلام را از پيش مشخص كرد، افزود: بايد فرصت داد تا همه جناح ها و  احزاب به تصميم برسند و  درحال حاضر اين اعلام با ملاحظات سياسي و قواعد بازي همخواني ندارد . 

رييس كميته انتخابات جبهه پيروان خط امام و رهبري با ابراز اميدواري نسبت به دستيابي اصولگرايان به يك كانديداي واحد، گفت : اين موضوع را نبايد در محاسبات از نظر دور داشت كه برخي از كانديداهاي مطرح شده با توجه به دلايل و حقوق خود بصورت  مستقل در عرصه حاضر شوند.

وي با اشاره به پذيرش به اجماع نرسيدن جناح دوم خرداد و تعدد كانديداها در اين جناح ازسوي كانديداهاي مطرح، افزود : تاخير در اعلام كانديداي اصولگرايان نه تنها نبايد موجب خوشحالي جناح رقيب شود بلكه بايد آنان را به اين فكر بياندازد كه تصميماتي دقيقتر براي رسيدن به گزينه نهايي در جناح ارزشگرا اتخاذ خواهد شد . 

سخنگوي خانه احزاب ايران با اشاره به تغيير شرايط در آستانه انتخابات نهم رياست جمهوري نسبت به انتخابات گذشته و عدم اجماع ميان احزاب، گفت : اين تفاوت ناشي از گسترش رويكرد احزاب و گروههاي سياسي نسبت به كاركرد حزبي است و نشان از رشد و بلوغ احزاب و گروههاي سياسي دارد .

وي تصريح كرد : ما در حال تمرين كاركرد حزبي هستيم و دموكراسي حزبي را به تازگي آغاز كرده ايم .

رئوفيان در عين حال تاكيد كرد : البته وقتي صحبت از هماهنگي و شوراي هماهنگي به ميان مي آيد بايد مولفه هاي آن را نيز در نظر گرفت از جمله اينكه در هر ائتلاف توجه به خواست منطقي گروهها و مشاركت جويي احزاب ضروري است .

وي حفظ حقوق و جايگاه تشكيلاتي و احترام به ديدگاههاي هر يك از احزاب و كوچك نشمردن يكديگر را از ديگر لوازم هماهنگي برشمرد و تاكيد كرد عدم توجه به هريك از اين مسايل مي تواند افت هماهنگي باشد.

دبيركل جامعه اسلامي فرهنگيان اختلاف عقيده و راي را در مسير هماهنگي طبيعي خواند و گفت : اختلاف، منشا رشد و تعالي و خاستگاه سامان يابي و جهت يابي صحيح در مسير دستيابي به اهداف بزرگ است، اما نبايد بحدي برسد كه اصل هماهنگي را تهديد كند و منجر به از هم پاشيدگي شود.

کد خبر 157274

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha