پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ فروردین ۱۳۹۱، ۲۰:۴۷

گرزین:

تحول در نوع کشت به تولید ملی کمک می کند

تحول در نوع کشت به تولید ملی کمک می کند

گرگان - خبرگزاری مهر: فرماندار گرگان با تاکید به ضرورت توسعه کشاروزی اظهار داشت: تحول در نوع کشت و اصلاح کشت می تواند به تولید ملی کمک کند.

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر گرزین عصر دوشنبه در نشست شورای شهر گرگان در این خصوص ادامه داد: با توجه به شرایط اقلیمی از اعتبار 192 میلیارد تومانی استان برای تقویت تولید در 54 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استفاده کنیم.

گرزین بیان کرد: شناسایی و مدیریت زمین، طرح تقسیم زمین مدیریت آب و منابع باید در زمینه جهش کشاورزی استفاده شود و تمامی مدیران باید تمام تلاش خود را در زمینه جذب این اعتبار به کار بگیرند.

این مسئول همچنین ضمن قدردانی از حضور مردم گرگان در  پای صندوقهای رای گفت: حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای تحسین برانگیز بود و همه توطئه های دشمنان را خنثی کرد.

فرماندار گرگان با اشاره به اینکه گلستان جزو پنج استان برتر در زمینه حضور حداکثری مردم در انتخابات بود، افزود: مرکز استان نیز جزء مراکز استانهای برتر در سطح کشور بوده است.

وی گفت: با توجه به آخرین سال فعالیت دولت دهم و این دوره از شورای شهر سال 91 جاری باید سال تکمیل پروژه های نیمه تمام باشد.

گرزین افزود: در سال جدید باید نارضایتی شهروندان را به حداقل برسانیم و پاسخگویی افکار عمومی باشیم.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از پروژه های در دست اقدام با درصد بالایی تا پایان سال تکمیل خواهد شد، افزود: کلنگ زنی فاز یک گردشگری جزیره آشوراده و کلنگزنی راه آهن گرگان به مشهد، افتتاح بیمارستان صیاد شیرازی و راه آهن گرگان به اینچه برون از برنامه های کاری سال جاری است.

کد خبر 1572839

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha