پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ فروردین ۱۳۹۱، ۱۲:۰۸

دهقانی:

جذب صحیح و به موقع اعتبارات در شهرداری های کردستان ضروری است

جذب صحیح و به موقع اعتبارات در شهرداری های کردستان ضروری است

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کردستان گفت: جذب صحیح و به موقع اعتبار در شهرداری ها به منظور پیشبرد طرح ها لازم و ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین دهقانی شامگاه دوشنبه در نخستین گردهمایی مدیران، روسا و ذیحسابان نهادهای عمومی غیردولتی استان کردستان اظهار داشت: در کنار هم بودن و حس همکاری ذیحسابان حساسیت در مصرف و جذب اعتبارات را افزایش می دهد و در این میان شهرداران باید در زمینه جذب به موقع اعتبارات تلاش کنند.

وی با بیان اینکه تقویت ذیحساب ‌اولویت شهرداری ‌های کردستان باشد، افزود: یکی از نقاط ضعف شهرداری‌ ها و نهادهای عمومی استان عدم توجه آنان به بازه زمانی در نظر گرفته شده برای ارائه طرح‌ و پایان سال مالی است و به همین دلیل همواره مشکلاتی در این بخش به وجود می آید.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کردستان عدم توجه به سال مالی را موجب برگشت اعتبار و کاهش عملکرد شهرداری دانست و گفت: با وجود تعامل بالای وزارت کشور و اقتصاد و دارای توزیع و تخصیص به موقع اعتبارات ممکن است.

دهقانی بیان کرد: ارائه گزارش ‌های مالی به موقع توسط شهرداری ‌ها و نهادهای عمومی استان کردستان و هزینه‌ کارکردها در زمان مقرر می ‌تواند بسیاری از مشکلات شهرداری‌ ها استان را در اجرای به موقع طرح ‌های عمران شهری رفع کند.

وی افزود: انجام کار در شب یک فاکتور جدید است که با انجام برنامه ریزی های درست و لازم طرح های شهرداری ها را سریع تر اجرایی می کند.

وی در پایان اعلام کرد: به منظور ارتقاء فعالیت‌ های ذیحسابان و ارائه گزارش ‌های مالی توسط آنها کارگاه آموزشی تا قبل از پایان سال مالی برگزار و گردهمایی ‌های تخصصی در طول سال نیز برگزار می شود.

کد خبر 1573082

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha