پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ فروردین ۱۳۹۱، ۱۳:۳۵

عباسی به مهر گفت:

تعزیر 53 میلیاردی متخلفان صنفی در مازندران/ تشکیل 42 هزار پرونده

تعزیر 53 میلیاردی متخلفان صنفی در مازندران/ تشکیل 42 هزار پرونده

ساری - خبرگزاری مهر: مدیر کل تعزیرات حکومتی مازندران از تعزیر 53 میلیارد ریالی متخلفان استان در سال 90 خبر داد.

مهدی عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شعب این اداره کل در سال گذشته به بیش از 42 هزار و 400 فقره پرونده تخلف رسیدگی کردند.

وی افزود: در این مدت بیش از 37 هزار و 500 فقره پرونده به شعب تعزیرات حکومتی ارجاع که با رسیدگی فوری و بدون اطاله دادرسی  متخلفان در بخش های مختلف کالا و خدمات، بهداشت و درمان و قاچاق به مبلغ 53 میلیارد و 112 میلیون و 429 هزار ریال جزای نقدی محکوم شدند.

عباسی تصریح کرد: بیشترین تخلفات در این پرونده ها مربوط به عدم درج قیمت و عدم نصب نرخنامه با 14 هزار و 307 فقره، گرانفروشی 13 هزار و 534 فقره و عدم صدور فاکتور با هزار و 36 فقره ، عدم رعایت صوابط بهداشت محیطی با هزار و 775 فقره و تقلب و کم فروشی با 554 و 513 فقره در مراتب بعدی قرار دارند.

وی گفت: کمترین تخلف مربوط به عدم اعلام موجودی ، بکار بردن مواد اولیه غیر مجاز و نداشتن پروانه بهره برداری که هرکدام با یک فقره بود.

این مقام قضایی تعزیرات حکومتی مازندران افزود: با توجه به اینکه از ابتدای سال گذشته رسیدگی به تخلفات نانوایی ها به تعزیرات حکومتی محول شده در این مدت بیش از هزار و 240 فقره پرونده وارد شعب تعزیرات حکومتی شده که از این تعداد هزار و 211 فقره ان مختومه و متخلفان به مبلغ 887 میلیون و 832 هزار ریال جزای نقدی محکوم شدند.

وی گفت: کم فروشی و عدم رعایت ضوابط بهداشت محیطی به ترتیب با  439 و 319 فقره بیشترین تخلف و عرضه خارج از شبکه و اخفا و امتناع از عرضه کالا هر کدام با یک فقره کمترین تخلف در این پرونده ها بود.

مدیر کل تعزیرات حکومتی مازندران گفت: در بخش قاچاق کالا در سطح عرضه در واحد های صنفی هزار و 568 فقره پرونده تخلف عرضه و فروش کالای قاچاق سیگار و تنباکو به شعب تعزیرات حکومتی ارسال که از این تعداد هزار و 729 فقره آن مختومه و متخلفان به جزای نقدی به مبلغ یک میلیارد و 601 میلیون و 907 هزار ریال جزای نقدی محکوم شدند.

کد خبر 1573295

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha