به گزارش خبرنگار مهر، محمود صلاحی ظهر سه شنبه در جلسه هیئت امنای ستاد بازسازی عتبات عالیات استان گفت: تا یک ماه آینده باید سه شهرستان دیگر نیز در زمینه تشکیل ستاد عتبات عالیات اقدام کنند.
وی تصریح کرد: ستادهای شهرستانی به ریاست فرمانداران و مشاوره ائمه جمعه و ستاد استانی نیز به ریاست استاندار و بهره گیری از رهنمودهای امام جمعه مشهد تشکیل می شود.
دستگاه های اجرایی از ستاد بازسای عتبات عالیات پشتیبانی کنند
استاندار خراسان رضوی گفت: به منظور استفاده بیشتر از ظرفیت ستاد بازسازی عتبات عالیات، باید مسئولان دستگاه های اجرایی پشتیبانی و حمایت بیشتری از این ستاد داشته باشند.
صلاحی با بیان اینکه احکام فرمانداران به عنوان روسای ستادهای شهرستانی صادر خواهد شد، گفت: این موضوع در جلسه شورای اداری مطرح و سهم هریک از دستگاه ها مانند نظام مهندسی، اصناف، بسیج سازندگی و بخش های مختلف صنعت و معدن مشخص خواهد شد.
وی با تاکید بر استفاده از تمامی ظرفیت های استان در بازسازی عتبات عالیات، افزود: مهندسان، صاحبنظران و هنرمندان مرتبط با این حوزه می توانند نقش موثری در این کار مقدس داشته باشند.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان رضوی افزود: باید از موازی کاری جلوگیری کرد و با هماهنگی ستاد مرکزی یک پروژه خاص برای سال 91 به استان محول شود.
نظر شما