پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ فروردین ۱۳۹۱، ۸:۳۳

کرباسیان با مهر مطرح کرد:

اسناد مالی فدراسیون‌ها زیر دست ناظران مالی/ پولی در کمیته ذخیره نمی‎شود

اسناد مالی فدراسیون‌ها زیر دست ناظران مالی/ پولی در کمیته ذخیره نمی‎شود

خزانه‌دار کمیته ملی المپیک با تاکید بر اینکه بودجه‎ تخصیص داده شده این کمیته به فدراسیون‏ها باید در چارچوب تفاهم‎نامه امضا شده هزینه شود، گفت: به همین منظور ناظران مالی موظف به بررسی اسناد مالی فدراسیون‌ها هستند.

مهدی کرباسیان در گفتگو با خبرنگار مهر به تفاهم نامه موردنظر اشاره کرد و اظهارداشت: بر اساس این تفاهم نامه تمام بودجه‌های دریافت شده از کمیته ملی المپیک باید صرف آماده‌سازی برای دریافت سهمیه بازی‎های آسیایی و المپیک، حضور در این بازی‎ها و دیگر امور مربوط به آنها شود.

وی ادامه داد: براین اساس مسئولان فدراسیون‎ها اجازه ندارند اعتبارات دریافتی از کمیته ملی المپیک را خارج از این چارچوب هزینه کنند. همان طور که سال گذشته موظف بودند اعتبارات دریافتی از کمیته ملی المپیک را برای بازی‎های لندن هزینه کنند و این روند را باید تا سه، چهار ماه آینده هم ادامه دهند بعد از آن هم بودجه‎ها باید صرف بازی‎های آسیایی 2014 شود.

خزانه‎دار کمیته ملی المپیک تصریح کرد:  به همین منظور از سوی کمیته ملی المپیک ناظران مالی برای نظارت بر چگونگی عملکرد فدراسیون‎ها در استفاده از بودجه‎های تخصیص داده شده کمیته ملی المپیک ماموریت گرفته‎اند. این ناظران موظف هستند گزارش‎های خود را در اختیار خزانه‎دار قرار دهند. 

کرباسیان با بیان اینکه بودجه فدراسیون‌ها از سه منبع متفاوت تامین می‌شود، یادآور شد: البته تنها بخشی از بودجه فدارسیون‌ها توسط کمیته ملی المپیک پرداخت می‌شود که محل هزینه شدن آن هم مشخص است؛ بازی‎های آسیایی یا المپیک که در راستای یکدیگرند. بخش دیگری از بودجه فدراسیون‎ها هم توسط وزارت ورزش و جوانان تامین می‌شود تا از آن در کنار ورزش قهرمانی برای ورزش همگانی هم استفاده شود. حامیان مالی و کمک‌های مردمی هم منبع دیگری از تامین بودجه فدراسیون‌ها هستند.

وی با اشاره به ماموریت ناظران مالی کمیته ملی المپیک در فدراسیون‌ها تاکید کرد: بدیهی است ماموریت این ناظران فقط رسیدگی و بررسی اسناد مربوط به بودجه‌های صرف شده از کمیته ملی المپیک است نه بودجه‎های دریافتی از دیگر منابع. آنها باید این اسناد را بررسی کنند تا مشخص شود بودجه‌ها در چارچوب تعیین شده هزینه شده‎اند یا نه.

خزنه‌دار کمیته ملی المپیک در مورد تخلفات صورت گرفته در این زمینه گفت: ناظران مالی به طور مداوم در ارتباط با فدراسیون‎ها هستند و اسناد مالی آنها را بررسی می‌کنند. خوشبختانه تا کنون و طی سه سال گذشته گزارشی از تخلف در این زمینه ارائه نشده است چون به محض مشاهده کوچک‌ترین تناقضی اقدامات لازم برای جلوگیری از تخلف انجام می‎شود.

کرباسیان در بخش دیگری از گفتگو با خبرنگار مهر در مورد زمان دریافت اولین بخش از بودجه مصوب سال 91 کمیته ملی المپیک خاطرنشان کرد: رایزنی کرده‌ایم تا با توجه به در پیش بودن بازی‎های المپیک هرچه زودتر بخشی از بودجه را دریافت کنیم البته بعید است فروردین‎ماه اتفاق مالی جدیدی بیفتند.

وی تاکید کرد: در هر صورت به محض دریافت بودجه بر اساس اولویت‎هایی که داریم آن را میان فدراسیون‌ها توزیع می‌کنیم چون هیچ زمانی هیچ پولی در کمیته ملی المپیک ذخیره نمی‌شود.

کد خبر 1573445

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha