پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ فروردین ۱۳۹۱، ۷:۴۴

یاسمی:

قاچاق فرآورده های نفتی در کردستان 13 درصد کاهش یافت

قاچاق فرآورده های نفتی در کردستان 13 درصد کاهش یافت

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت پخش فرآورده های نفتی کردستان گفت: به همت نیروهای انتظامی، مرزبانی و عوامل شرکت پخش فرآورده های نفتی استان قاچاق فرآورده های نفتی در کردستان 13 درصد کاهش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، فریدون یاسمی بعد از ظهر چهارشنبه در اولین نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کردستان در سال جاری اظهار داشت: کنترل و نظارت بر کارت سوخت تانکرهای سوخت رسان، منطقه ای کردن پخش نفتگاز و نصب GPS بر روی تانکرها در کاهش قاچاق فرآورده های نفتی در استان کردستان نقش موثری داشته است.

وی افزود: آمارها نشان می دهد در سال گذشته نسبت به سال 89 قاچاق بنزین موتور پنج درصد، نفت سفید پنج درصد، نفتگاز پنج درصد، نفت کوره 40 درصد و گاز مایع 11 درصد کاهش داشته است که انتظار می رود که این روند کاهشی قاچاق در سال جاری نیز ادامه داشته باشد.

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده های نفتی کردستان ادامه داد: در سال 90 در مجموع کشفیات نیروهای انتظامی، نیروهای مرزبانی و عوامل این شرکت 497 میلیون و 314 هزار لیتر انواع سوخت بوده است که این رقم نشان دهنده اقدامات موثر صورت گرفته در استان است.

یاسمی یادآور شد: پس از تشکیل پرونده و رسیدگی به آنها از سوی تعزیرات حکومتی استان کردستان چهار میلیارد و 662 میلیون و 223 هزار ریال بابت قاچاق فرآورده های نفتی دریافت شده و به حساب دولت واریز شده است.

اولین جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان با حضور کلیه اعضای این کمیسیون در محل استانداری کردستان برگزار شد.

کد خبر 1574632

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha