پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ فروردین ۱۳۹۱، ۹:۳۹

محمدزاده:

هیچ کس نباید علت کم‌کاری‌ خود را کم بودن مدت مسئولیتش بداند/ رسانه ها فضای ملایمی را گذراندند

هیچ کس نباید علت کم‌کاری‌ خود را کم بودن مدت مسئولیتش بداند/ رسانه ها فضای ملایمی را گذراندند

همدان - خبرگزاری مهر: معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد گفت: هیچ کس نباید علت کم‌کاری‌ خود را کم بودن مدت مسئولیتش بداند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجعفر محمدزاده شامگاه چهارشنبه در مراسم معارفه مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با بیان اینکه شهید رجایی با 26 روز ریاست جمهوری به الگویی برجسته تبدیل شد، افزود: طول خدمت مدیریت مهم نیست بلکه این عرض و نوع کاری که انجام می‌شود، مهم است.

محمدزاده با تاکید بر اینکه تعقل و برنامه‌ریزی برای مدیر مهمتر از تثبیت مدیریت وی است، گفت: یک مدیر خوب دارای برنامه های خوب و تعیین‌کننده است.

معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد در ادامه خطاب به اصحاب رسانه اظهار داشت: در سال جاری تشویق مردم بر حمایت از تولیدات داخلی و تشویق سرمایه‌گذاران بر سرمایه‌گذاری در داخل کشوربر عهده رسانه ها است.

رسانه‌ها باید در تولید و ارتقا کیفیت محتوای رسانه خود بکوشند

محمدزاده با تاکید بر تولید ملی در عرصه مطبوعات، اضافه کرد: رسانه‌ها باید در تولید محتوای رسانه خود بکوشند و از اتکای بیش از حد به رسانه‌های مجازی و تولیدات سایر رسانه‌ها و کپی‌برداری از آنان پرهیز و تولیدات بومی رسانه خود را تقویت کنند.

محمدزاده افزود: رسانه‌ها نباید ویترین سایر رسانه‌ها به ویژه فضای سایبری باشند.

معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد در ادامه برگزاری نمایشگاه هجدهم مطبوعات کشور، افتتاح پایگاه اطلاع‌رسانی، اتحادیه مطبوعات جهان اسلام و جشنواره‌های فصلی را از اتفاقات مهم مطبوعات دانست.

مطبوعات کشور سال گذشته فضای ملایمی را سپری کردند

وی به فضای سال گذشته مطبوعات در کشور نیز اشاره کرد و گفت:‌ مطبوعات سال گذشته با وجود برخی حواشی‌ها در کشور بر برگزاری انتخابات نهم مجلس فضایی ملایم را سپری کردند.

محمدزاده گفت: سعی بر آن است تا بخشی از مشکلات جانبی مطبوعات در بخش‌هایی از جمله چاپخانه‌ها، توزیع، بیمه و مالیات رفع شود.

محمدزاده با بیان اینکه همدان از جمله معدود استان‌های دارای روزانه سه روزنامه است، ادامه داد: در 15 ماه اخیر یک هزار و 50 مجوز نشریه در کشور صادر شده که این تعداد یک‌سوم مطبوعات کل کشور است که در 2 بخش مطبوعات محلی و نشریات تخصصی فعال است.

گفتنی است در این مراسم با تقدیر از زحمات ترکمن، خسرو بیات مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان شد.

کد خبر 1574987

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha