پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ فروردین ۱۳۹۱، ۱۰:۵۱

هم‌کدسازی تلفن های شهرستان های البرز به پایان رسید

هم‌کدسازی تلفن های شهرستان های البرز به پایان رسید

طرح هم کدسازی تلفن های ثابت استان البرز از ساعت 23 و 50 دقیقه 23 فروردین ماه با موفقیت به پایان رسید و نزدیک به یک میلیون شماره تلفن شهرستان های این استان با کد 026 هم کد شد.

ابراهیم یافتیان - قائم مقام مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران در گفتگو با خبرنگار مهر از اجرای عملیات هم کدسازی ارتباطات شهرستان های استان البرز، با کمترین اختلال ممکن و اتمام این طرح خبر داد و گفت: تلفن های مشترکین شهرستان های کرج، طالقان ، هشتگرد و نظرآباد از 7 رقم به 8 رقم تغییر یافت.

وی با بیان اینکه شهروندان می توانند در مورد تغییر پیش شماره های تهران با شماره های 118 و یا 190 واحد ارتباط مردمی شرکت مخابرات استان تهران تماس گرفته و یا به سایت WWW.TCT.IR مراجعه کنند، اظهار داشت: این رویداد از دستاوردهای پویا و عدالت آفرین برای گسترش بسترهای ارتباطی در سطح جامعه است.

یافتیان کم کردن هزینه های ارتباطی خانوار به ویژه در روستاها و مناطق دوردست، بالا رفتن کارایی خدمات شهروندی، همگن کردن دسترسی ارتباطی در سطح استان البرز و توسعه خدمات تلفنی بر خط، گسترش زمینه تجارت الکترونیکی و توسعه کسب و کار براساس بازاریابی بر خط و استفاده بهینه از ثروت ملی را از دیگر اهداف اجرای این طرح عنوان کرد.

قائم مقام مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران افزود: با همکاری تمامی مدیران، معاونین فنی، روسای ادارات و روسای مراکز مخابرات و کارشناسان شرکت مخابرات استان تهران هم کدسازی شهرستانهای البرز با کمترین اختلال و با موفقیت به پایان رسید.

کد خبر 1575204

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha