به گزارش خبرنگار مهر، مدیر آموزش و پرورش دامغان پیش از ظهر شنبه در آئین آغاز به کار چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم رشد در سالن اجتماعات کانون معراج سازمان دانش آموزی این شهرستان، گفت: محور اصلی این جشنواره بررسی آثار علمی و آموزشی فیلم هایی است که با رویکرد درسی تولید و اکران می شود.
محمد علی امانی تصریح کرد: باید برگزاری این جشنواره در سطح جامعه و در بین دانش آموزان ترویج و گسترش پیدا کند تا مخاطبین این جشنواره افزایش یابد.
وی افزود: یکی از راه های مقابله و مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمنان برعلیه ایران برگزاری این گونه جشنواره های آموزنده است.
دبیر اجرایی چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم رشد در شهرستان دامغان نیز در این آئین گفت: این جشنواره از 26 تا 31 فروردین ماه سال جاری همزمان با شهرستان دامغان در دو شهر دیگر استان سمنان شامل شهرهای شاهرود و گرمسار برگزار می شود.
محمود کاتبی افزود: در این جشنواره 65 فیلم از کشورهای جهان و جمهوری اسلامی ایران به نمایش گذاشته می شود.
وی یادآور شد: این جشنواره روزانه در دو سانس ویژه دانش آموزان مدارس شهری دامغان و یک سانس برای خانواده ها و دانشجویان برگزار می شود.
کاتبی افزود: با برنامه ریزی های صورت گرفته پیش بینی می شود 5 هزار نفر از دانش آموزان دامغانی از برنامه های این جشنواره استفاده کنند.
وی ارتباط و تبادل فرهنگی بین جمهوری اسلامی ایران و دیگر کشورها، ارتقای سطح دانش هنری شرکت کنندگان، آگاهی از تحولات هنری، علمی و آموزشی کشورهای جهان را از مهمترین اهداف برگزاری چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم رشد و نهمین جشنواره بین المللی دانش آموزان فیلم ساز عنوان کرد.
در این آئین آغاز به کار این جشنواره جمعی از مسئولان آموزش و پرورش دامغان و منطقه امیرآباد، دبیران، آموزگاران، مدیران مدارس و دانش آموزان حضور داشتند.
نظر شما