به گزارش خبرنگار مهر، سعید افشارنادری شامگاه شنبه در بازدید از شرکت تأمین ماسه ریخته گری شهرستان فیروزکوه افزود: کاهش و رفع آلودگی زیست محیطی در کوتاه مدت و یا جابجایی و انتقال کارخانه در بلندمدت از جمله برنامه هایی است که برای رفع نگرانی آحاد مردم منطقه در این راستا در دستور کار قرار دارد
وی بیان کرد: هم اکنون دو گزینه انتقال این کارخانه به منطقه "کتالان"(بین دو کارخانه سیمان فیروزکوه و فراز) و یا انتقال آن به منطقه "سرانزا" توسط مسئولان این واحد در حال بررسی است.
جابجایی کارخانه به منطقه کتالان بیهوده است
این مسئول با اشاره به محدودیتها و مشکلات هر یک از این دو گزینه افزود: با وجود جریان باد گدوک و انتقال مجدد آلودگیها به سطح شهر، به نظر می رسد جابجایی این کارخانه به کتالان کاری عبث و بیهوده باشد و در مقابل منطقه سرانزا نیز از امکانات و زیر ساختهای اولیه لازم نظیر گاز و آب بی بهره است.
وی یادآور شد: با توجه به اشتغال به کار بیش از 170 نفر در این واحد که همگی از ساکنان شهرستان هستند و اینکه این کارخانه تأمین کننده مواد اولیه مورد نیاز بسیاری از واحدهای تولیدی از جمله کارخانجات سیمان، واحدهای ریخته گری و ... در سطح کشور است، تعطیلی آن با وجود شرایط فعلی امکان پذیر نیست.
فرماندار شهرستان فیروزکوه در این بازدید از از نزدیک با قسمتهای مختلف و مراحل تولید این واحد صنعتی آشنا شده و در جریان نحوه تولید محصولات قرار گرفتند.
پس از اتمام این بازدید مسئولان در نشست مشترکی با دست اندرکاران این واحد تولیدی در خصوص موضوعات مختلف فراروی این مجموعه به بحث و تبادل نظر پرداختند.
از جمله موضوعات مطرح شده در این نشست، کنترل میزان آلایندگی کارخانه، موضوعات صنفی و برنامه ریزی در خصوص جابجایی این واحد تولیدی بود و در خاتمه مدیرعامل کارخانه نیز به ارائه گزارشی از مشکلات، میزان تولید، نحوه فروش و همچنین اقدامات صورت گرفته در خصوص جابجایی آن پرداخت.
نظر شما