پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ فروردین ۱۳۹۱، ۱۵:۱۹

مقصودی در گفتگو با مهر:

70 درصد هوشمندسازی مدارس چمستان توسط خیران انجام شد

70 درصد هوشمندسازی مدارس چمستان توسط خیران انجام شد

نور - خبرگزاری مهر: مدیر آموزش و پرورش چمستان گفت: 70 درصد هوشمند سازی مدارس منطقه چمستان از طریق کمک خیران صورت گرفته است.

احمد مقصودی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: همکاری و تعامل بسیار خوب آموزش و پرورش در هوشمند سازی مدارس با خیران موجب شده ۱۲مدرسه منطقه هوشمند شود و این روند با کمک و همکاری خیران گسترش خواهد یافت.

وی با اشاره به کمک 400 میلیون ریالی خیران به هوشمند سازی مدارس افزود: 70 درصد هوشمند سازی مدارس منطقه از ابتدای سال ۹۰ تاکنون از طریق کمک خیران به این مدارس صورت گرفته است.

مقصودی با اشاره به احداث یک مدرسه خیر ساز توسط خانواده پورنیک، کمک 600 میلیون ریالی خیر مدرسه ساز آقای کرباسی جهت ساخت مدرسه جوربند، اهدای سه هزار متر مربع زمین توسط پدر بزرگوار شهید مرادی و کمک های ریالی سایر خیران به مدارس و مجتمع های آموزشی و پرورشی منطقه چمستان اظهار داشت: نقش خیران و کمک آنها به مدارس در سال گذشته بسیار چشمگیر بوده است.

مقصودی، نقش خیران و مشارکت مردمی در پیشبرد امور آموزش و پرورش را بسیار تعیین کننده و موثر دانست و تصریح کرد: با توجه استقرار نظام آموزشی 3-3-6 که مهمترین برنامه آموزش و پرورش در سال 91 بوده حدود 29 کلاس پایه ششم در سال تحصیلی آینده تشکیل خواهد شد و معلمان این پایه از آموزش های لازم  برخوردار شدند.

رئیس آموزش و پرورش چمستان با اشاره به تمهیدات لازم جهت انتخاب و آموزش نیروی انسانی کیفی و کارآمد اضافه کرد: مرحله دوم کلاس کارگاهی و آموزش معلمان پایه ششم در اردیبهشت ماه برگزار می شود.

کد خبر 1577364

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha