پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۸ فروردین ۱۳۹۱، ۸:۵۹

صدر عنوان کرد؛

بودجه 20 هزار میلیاردی وزارت بهداشت/ وضعیت افزایش تعرفه های پزشکی

بودجه 20 هزار میلیاردی وزارت بهداشت/ وضعیت افزایش تعرفه های پزشکی

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، از پیش بینی بودجه 20 هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت در سال 91 خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سیدشهاب الدین صدر شب گذشته در حاشیه مراسم روز آزمایشگاهیان در هتل المپیک، اظهارداشت: رقم پیشنهادی سازمان نظام پزشکی برای افزایش تعرفه های خدمات درمانی در سال 91 ، عدد 30 درصد است که به وزارت بهداشت و دولت ارسال کرده ایم.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران با اعلام اینکه عدد پیشنهادی وزارت بهداشت برای افزایش تعرفه های خدمات درمانی در سال 91 حدود 25 درصد است، افزود: مسیر قانونی تعیین تعرفه ها می بایست از طریق شورای عالی بیمه سلامت طی شود که با توجه به اینکه این شورا هنوز تشکیل نشده است، انتظار می رود مقدمات تصویب تعرفه ها هرچه سریعتر به تصویب دولت برسد.

وی در ارتباط با بودجه وزارت بهداشت در سال 91، گفت: در لایحه بودجه کل کشور که دولت به مجلس آورده است، شاهد افزایش 27 درصدی بودجه وزارت بهداشت هستیم اما چون کسری اعتبارات زیادی از سال گذشته وجود داشته است، اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس معتقدند که این افزایش بودجه برای وزارت بهداشت کافی نیست.

صدر با اشاره به سهم 10 درصدی وزارت بهداشت از محل هدفمندی یارانه ها، اظهارداشت: سهم وزارت بهداشت از این محل 6 هزار میلیارد تومان بود که دولت با 3 هزار میلیارد آن موافقت کرد و در پایان سال گذشته حدود 2 هزار میلیارد آن را به این وزارتخانه پرداخت کرد.

نایب رئیس مجلس اظهار امیدواری کرد که بودجه وزارت بهداشت در سال 91 به حدود 20 هزار میلیارد تومان برسد تا مراکز درمانی کشور کمتر دچار کسری شوند.

وی همچنین در ارتباط با پرداخت مطالبات معوق مراکز پزشکی از سوی سازمان تامین اجتماعی، گفت: دولت برای پرداخت  مطالبات مراکز درمانی، داروخانه ها و پزشکان، مبلغ هزار میلیارد تومان اختصاص داده که احتمالا ظرف 10 روز آینده پرداخت می شود.

کد خبر 1577965

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha