امیر عبدوس در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: گرچه اثرات حاصل از دفن زباله در بسیاری از مناطق ایران قابل تحمل است ولی در استانهای شمالی ایران با توجه به شرایط جغرافیایی و اقلیمی این اثرات بسیار شدید بوده و در صورت عدم رعایت اصول مهندسی در مدیریت مواد زائد، کنترل گازهای حاصله و شیرابه های خطرناک تولیدی ضربات مهلکی بر پیکره طبیعت وارد می کند.
وی همچنین با بیان اینکه استانهای شمالی از قطبهای اصلی کشاورزی درکشوربوده و پتانسیل طبیعی گردشگری بسیار بالایی دارند، اظهار داشت: مقوله مدیریت مواد زائد شهری در این استانها از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است.
مدیرکل محیط زیست گیلان با تاکید بر اینکه روشهای گوناگونی برای رهایی از معضل زباله وجود دارد، افزود: با توجه به محدودیت زمین مناسب برای دفن زباله، بالا بودن سطح آبهای زیرزمینی و نحوه جریان آبهای سطحی در این استانها باید با انتخاب شیوه مناسب معضل زباله و سایر آلاینده های زیست محیطی را به درستی مدیریت کرد.
وی افزود: گیلان با داشتن ظرفیتهای بسیار بالا و جاذبه های گردشگری از قطبهای بسیار مهم در کشور است که باید از آلاینده های مختلف و متنوع محفوظ بماند.
عبدوس یادآور شد: این استان توانمندیهای بسیار بالایی در جذب توریسم و اکوتوریسم دارد و سالانه مسافران و گردشگران زیادی به این ناحیه سفر می کنند از اینرو برای صیانت از طبیعت زیبای گیلان باید مدیریت ویژه ای اعمال کرد تا ضمن پذیرای از مهمانان در عین حال موقعیت اقلیمی استان دچار خطر و خدشه نشود.
نظر شما