به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم فلاح پیش از ظهر دوشنبه در نشست خبری با بیان اینکه پیش بینی اولیه تعداد خانه های کم دوام و بی داوم موجود در سطح شهرستان بالغ بر 18 هزار واحد مسکونی بوده است، اظهارداشت: از این تعداد تاکنون 50 درصد مقاوم سازی شده است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر 9 هزار و 112 واحد مسکونی بی دوام و کم دوام در روستاهای شهرستان بیرجند وجود دارد که در این راستا باید از تمام پتانسیل موجود به منظور تشویق روستائیان برای مقاوم سازی منازل مسکونی استفاده شود.
فلاح از اجرای طرح بهسازی و نوسازی مسکن روستایی در شهرستان بیرجند خبر داد و گفت: در این راستا طی سال گذشته یک هزار و 200 متقاضی دریافت تسهیلات این طرح در سال گذشته بودند.
وی با اشاره به اینکه از این تعداد تاکنون یک هزار و 25 نفر برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده اند، افزود: همچنین 365 واحد تا پایان سال گذشته پایان کار دریافت کردند.
فلاح با اشاره به اینکه دفاتر خدمات فنی روستایی متولی طراحی نقشه های منازل مسکونی روستائیان متناسب با سلیقه اشخاص و نوع فضای سبز روستاها هستند، اظهارداشت: در سال گذشته 140 هزار متر مربع نقشه واحدهای مسکونی در روستاهای شهرستان بیرجند طراحی شده است.
مدیر بنیاد مسکن شهرستان بیرجند همچنین به نظارت نظام فنی روستایی بر واحدهای مسکونی اشاره کرد و ادامه داد: در این زمینه طی سال گذشته 80 ناظر از آزمون های تخصصی گزینش و استخدام شده و نظارت واحدهای مسکونی را بر عهده دارند.
به گفته وی در سال گذشته 165 هزار متر مربع ساختمان توسط این ناظرین نظارت شده است.
پرداخت 300 فقره تسهیلات قرض الحسنه به روستائیان
وی پرداخت تسهیلات قرض الحسنه تعمیر مسکن و احداث حمام به روستائیان را از دیگر وظایف بنیاد مسکن عنوان کرد و بیان داشت: این تسهیلات به منظور حفظ و نگهداری ساختمان های روستایی و جلوگیری از فرسودگی و تخریب زودرس به متقاضیان پرداخت می شود.
فلاح از پرداخت 300 فقره تسهیلات قرض الحسنه به واحدهای مسکونی روستایی در شهرستان بیرجند طی سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: تسهیلاتی که در این راستا پرداخت و نظارت شده بالغ بر سه میلیارد ریال بوده است.
مدیر بنیاد مسکن شهرستان بیرجند سقف پرداخت این تسهیلات برای هر واحد مسکونی را 10 میلیون ریال اعلام کرد و گفت: بازپرداخت این تسهیلات پنج ساله تعیین شده است.
نظر شما