پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ فروردین ۱۳۹۱، ۱۲:۳۵

مسعودی در گفتگو با مهر:

ارتش نماد اقتدار در کشور است/ رشادت‌های ارتش جاودان در اذهان

ارتش نماد اقتدار در کشور است/ رشادت‌های ارتش جاودان در اذهان

کرج – خبرگزاری مهر: مدیر کل اداره تبلیغات اسلامی استان البرز گفت: ارتش نماد اقتدار و استواری نظام در هر کشوری است و ایران اسلامی سهم زیادی از اقتدار خود را مرهون رشادت های ارتش است.

حجت الاسلام سید عباس مسعودی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص روز ارتش گفت: در هر کشوری اقتدار نظام منوط به اقتدار و تحکم ارتش است و در ایران اسلامی اقتدار در حد بسیار زیادی وجود دارد که سهم زیادی از آن مرهون رشادت های ارتش است.

وی افزود: ارتش جمهوری اسلامی رشادت های بسیاری را در هشت سال دفاع مقدس از خود نشان داده که همگی آنها به عنوان افتخارات نظام در اذهان جاودانه خواهند ماند.

وی گفت: آرامش، امنیت و اقتدارامروز نظام مرهون از خودگذشتگی و ایثار ارتش است و ارتش جمهوری اسلامی ایران، الگوهای تمام عیاری از انسانیت را برای نسل امروز به جا گذاشته است.

حجت الاسلام مسعودی تصریح کرد: هر چقدر اقتدار و رشادت ارتش بیشتر و روزافزون شود، راه تجاوز و مداخله کشورهای بیگانه در کشور بسته تر خواهد بود.

وی اظهار داشت: در مقابل خون شهدا و رشادت های ایثارگران مسئول هستیم که تلاش کنیم فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه زنده نگه داشته و در حفظ ارزشهای هشت سال دفاع مقدس کوشا باشیم.

مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی استان البرز ضمن تبریک سالروز ارتش جمهوری اسلامی ایران، اقتدار روز افزون ارتش، تحت لوای فرماندهی معظم کل قوا را خواستار شد.
 

کد خبر 1579197

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha