پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ فروردین ۱۳۹۱، ۱۴:۰۱

اسماعیلی خبر داد:

رسیدگی به تخلفات بهداشتی و درمانی به تعزیرات حکومتی واگذار شد

رسیدگی به تخلفات بهداشتی و  درمانی به تعزیرات حکومتی واگذار شد

شهرکرد - خبرگزاری مهر: مدیر کل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری گفت: رسیدگی به تخلفات بهداشتی، دارو و درمان به تعزیرا ت حکومتی واگذار شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود اسماعیلی پیش از ظهر سه شنبه در نشست مطبوعاتی اظهار داشت: سازمان تعزیرات حکومتی در سه بخش رسیدگی به تخلفات موضوع کالا و خدمات، رسیدگی به قاچاق کالا و ارز و رسیدگی به تخلفات موضوع بهداشت و درمان  و دارو بر عهده دارد.

وی تصریح کرد: در صورتی که در زمینه های کالا و خدمات، قاچاق کالا، بهداشت و درمان تخلفی صورت گیرد، ماموران  تعزیرات حکومتی ورود خواهند کرد.

اسماعیلی با بیان اینکه هشت عنوان تخلف در موضوع تخلفات بهداشت، دارو و درمان در صلاحیت تعزیرات حکومتی است، بیان داشت: درمان افراد فاقد صلاحیت، خود داری از خدمات اولیه به بیماران اورژانسی، تعطیلی غیر موجه موسسه درمانی و.. از مواردی هستند که تعزیرات حکومتی با آن ها برخورد خواهد کرد.

وی عنوان کرد: توزیع و فروش دارو بدون مسئول فنی در داروخانه ها ممنوع است و قانون به شدت با آن برخورد خواهد کرد.

اسماعیلی یادآورشد: نگهداری داروهای فاسد، ارائه دارو بدون نسخه به جزء برخی از داروها که می شود بدون تجویز پزشک به بیمار داد، توزیع کالا ها ی بهداشتی که تاریخ مصرف آن ها گذشته است عرضه دارو های فاسد، فروش دارو های فاسد و نگهداری دارو های فاسد در داروخانه ها تخلف محسوب می شود و تعزیرات حکومتی با آن ها به شدت برخورد خواهد کرد.

وی اذعان داشت: رسیدگی به عدم مقررات از سوی خود مراکز بهداشتی و گران فروشی از سوی واحد های تولید و توزیع و داروخانه ها از صلاحیت این سازمان است.

اسماعیلی با اشاره به اینکه داروخانه ها موظف هستند که قیمت اصلی دارو را برای بیمار بنویسند، عنوان کرد: به کار بردن مواد اولیه غیر مجاز، عدم درج قیمت هر قلم کالا و... تخلف محسوب می شود و این سازمان مسئول رسیدگی به آن است.

ایجاد امنیت بهداشتی در جامعه ضرورت دارد

مدیر کل تعزیرات حکومتی چهار محال و بختیاری گفت: هرگونه بازرسی و بازدید از مراکز بهداشتی، دارویی و درمانی باید با حضور ناظران و نماینده های بهداشت، دارو و درمان باشد و اگر حضور نداشته باشند تعزیرات حکومتی نمی تواند وارد شود.

محمود اسماعیلی با اشاره به اینکه تعزیرات حکومتی باید با وزارت بهداشت، تعامل، هم فکری و همکاری داشته باشد، عنوان کرد: اگر ضرورت داشته باشد ماموران تعزیرات حکومتی و ناظرین بهداشت باید در محل تخلف حضور داشته باشند و به تخلف رسیدگی کنند.

وی تصریح کرد: گشتها باید هر سه ماه یک بار صورت گیرد.

اسماعیلی با اشاره به تخلفات بهداشتی در  بخش دام پزشکی ادامه داد: کشتار غیر مجاز دام و طیور، محل نگهداری غیر بهداشتی، نگهداری مواد غیر بهداشتی، پرورش غیر مجاز دام و طیور و... از تخلفات محسوب می شود.

وی یادآور شد: خرید و فروش داروهای فاسد جرم تلقی می شود.

اسماعیلی بیان داشت: در هر بیمارستانی صندوق رسیدگی به شکایات و سامانه پیام کوتاه که رسیدگی به شکایات مردم است وجود دارد که مسئول رسیدگی به شکایات است.

وی تاکید کرد: پیامک 30009651متعلق به سازمان تعزیرات حکومتی است و به محض شکایات مردم ظرف 24 ساعت به شهرستانها ابلاغ می شود و در سریع ترین زمان ممکن به شکایت رسیدگی می شود و از طریق همین پیامک به فرد پیام داده می شود که به شکایت شما رسیدگی شد.

کد خبر 1579265

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha