پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۹ فروردین ۱۳۹۱، ۱۸:۲۰

آقاپور:

90 تن پنیر فاسد در آق قلا کشف شد

90 تن پنیر فاسد در آق قلا کشف شد

آق قلا - خبرگزاری مهر: سرپرست شبکه بهداشت و درمان آق قلا از کشف بیش از 90 تن پنیر بسته بندی شده فاسد در شهرستان خبر داد.

سیدمهدی آقاپور در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از یکی از کارخانه های تولید مواد لبنی در شهرک صنعتی آق قلا که قسمتی از آن قبلا دچار حریق شده بود بیش از 90 تن پنیر بسته بندی شده فاسد کشف شد.

وی اظهار داشت: با هماهنگی مسئول فنی کارخانه ومدیر عامل این پنیرها در سایت زباله غرب استان معدوم سازی شد.

وی به افتتاح مرکز دندانپزشکی روستایی در شهرستان اشاره و اضافه کرد: با توجه به اینکه روستای گری دوجی از جمله روستاهای پرجمعیت شهرستان بوده و بدلیل فاصله طولانی مردم منطقه، با مرکز شهر که امکان دسترسی به خدمات دندانپزشکی را نداشته اند این واحد دندانپزشکی جهت رفاه حال مردم و انجام مراقبتهای دهان ودندان جمعیت تحت پوشش افتتاح شد.

آقا پور گفت: این واحد که از نیازهای جدی منطقه بوده می تواند پاسخگوی نیازهای مردم، بویژه قشرمحروم باشد.
 
وی گفت: مرکز بهداشتی و درمانی روستایی گری دوجی باتحت پوشش داشتن جمعیتی بیش از12 هزار نفر در قالب دو هزار و 762 خانوارحدود 10درصد جمعیت شهرستان را تشکیل می دهد.
کد خبر 1579322

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha