پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ فروردین ۱۳۹۱، ۸:۲۱

فروزنده خبر داد؛

چکش‌کاری طرح انتقال پایتخت/ آمار کارمندان منتقل شده همان 20 هزار نفر است

چکش‌کاری طرح انتقال پایتخت/ آمار کارمندان منتقل شده همان 20 هزار نفر است

معاون منابع انسانی و توسعه مدیریت رئیس جمهور طرح انتقال پایتخت اداری از تهران را در مرحله مطالعه و چکش کاری عنوان کرد و افزود: این طرح اجرایی می شود.

لطف الله فروزنده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه مانند سال گذشته طرح انتقال از تهران در یک شرایط فوری انجام نمی شود گفت: برنامه ما در شرایط فعلی بیشتر به سمت تغییر ساختارها و اصلاح آنها است و تلاش می کنیم در قالب طرح جامع تهران این مسئله را دنبال کنیم.

وی افزود: آمار کارکنانی که از تهران منتقل شده اند همان 20 هزار تا است ولی راه انتقال از تهران باز است و هر کارمندی درخواست کند به سرعت منتقل می شود.

معاون منابع انسانی و توسعه مدیریت ریاست جمهوری در پاسخ به اینکه طرح انتقال پایتخت اداری از تهران در چه مرحله ای قرار دارد گفت: این طرح از سوی استاندار تهران مطرح شده و در ریاست جمهوری در حال چکش کاری است تا بتوانیم طرح درست و صحیحی را اجرا کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی تمدن استاندار تهران در مورد لزوم ایجاد پایتخت اداری و اقدامات انجام شده در این خصوص در گفتگو با مهر اعلام کرد: بر خلاف شهر سلامت موضوع پایتخت اداری به خوبی پیش می رود و جلسات متعددی با آقای فروزنده معاون رئیس جمهور داشته ایم. در این طرح تمامی دستگاهها بر این عقیده اند که می توان پایتخت اداری کشور را در نزدیکی تهران ایجاد کرد. البته ایده این است که پایتخت اداری در کنار یکی از شهرهای جدید ایجاد شود ولی در حال حاضر مسئولیت این طرح به عهده معاونت ریاست جمهوری است.

کد خبر 1579481

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha