پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ فروردین ۱۳۹۱، ۱۲:۲۲

احمدی به مهر خبر داد؛

بازنشستگی پیش از موعد کارکنان وزارت صنعت/ تعیین تکلیف نیروهای شرکتی

بازنشستگی پیش از موعد کارکنان وزارت صنعت/ تعیین تکلیف نیروهای شرکتی

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت از تلاش این وزارتخانه برای تامین اعتبار لازم در راستای بازنشستگی پیش از موعد برخی کارکنان وزارت صنعت خبر داد و گفت: منابع لازم در بودجه سال 91 وزارت صنعت پیش بینی شده است.

فریدون احمدی در گفتگو با مهر از تلاش وزارت صنعت، ‌معدن و تجارت برای فراهم کردن شرایط مناسب برای کارکنان این وزارتخانه در جریان ادغام وزارت صنایع و بازرگانی خبر داد و گفت: تلاش وزارت صنعت، معدن و تجارت این است که بتواند با شرایط مالی مناسب کارکنان متقاضی بازنشستگی پیش از موعد را بازنشسته کند.

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود:‌‌ آئین نامه بازنشستگی پیش از موعد هنوز از سوی معاونت توسعه منافع و نیروی انسانی ریاست جمهور ابلاغ نشده اما وزارت صنعت منابع مالی لازم برای این موضوع را در بودجه سال 91 پیش بینی کرده است.

وی تصریح کرد: در کنار این موضوع، در حال رایزنی با نمایندگان مجلس برای تامین ردیف‌های مناسب بودجه‌ای و تصویب آن در سال جاری هستیم تا بتوان با رضایت کارکنان متقاضی را بازنشسته کرد.

احمدی در خصوص تعیین تکلیف نیروهای شرکتی که مشمول دستور اخیر رئیس جمهور می‌شوند، گفت: تمامی نیروهای شرکتی وزارت صنعت، معدن و تجارت تعیین تکلیف شده‌اند و امیدواریم بتوانیم رضایت آنها را جلب کنیم.

کد خبر 1580154

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha