به گزارش خبرنگار مهر، سردار کریم کشوری پیش از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: نیروی انتظامی استان کرمانشاه با جدیت تمام کار پیگیری پرونده یک فقره قتل در سال 85 را در دستور کار خود قرار داد و بعد از سالها با دستگیر شدن قاتل، این پرونده مختومه شد.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با اشاره به موضوع این قتل، تاکید کرد: بعد از اطلاع از ماجرای این قتل، کار بررسی و پیگیری پرونده در دستور کار پلیس آگاهی استان کرمانشاه در مرداد همان سال قرار گرفت.
سردار کشوری افزود: این قتل در یک نزاع دسته جمعی در یکی از روستاهای کنگاور اتفاق افتاده بود که قاتل بعد از ارتکاب به این عمل، از محل جنایت فرار گریخته بود.
وی افزود: پلیس آگاهی سریعا به این نتیجه رسید که این قتل توسط فردی 39 ساله به نام "خ" رخ داده است.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: پس از چند روز بررسی و پیگیری، پلیس آگاهی کرمانشاه به این نتیجه رسید که قاتل برای گریز از دستان قانون به استان دیگری عزیمت کرده اند، پس در دادگاه جزایی استان کرمانشاه به صورت غیابا برای قاتل فراری حکم قصاص نفس اعلام شد که این حکم در دیوان عالی کشور نیز مورد تایید قرار گرفت.
سردار کشور افزود: بعد از مدتهای مدیدی که این پرونده تحت بررسی بود، سرانجام قاتل فراری را در شهر مشهد شناسایی شد.
وی در پایان تاکید کرد: پس از اطلاع از این امر، تیمی از کارآگاهان پلیس به این شهر رفته و متهم به قتل را در مخفیگاهش دستگیر کرده اند.
نظر شما