عبدالقهار ناصحی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: با تکمیل و افتتاح این واحدها زمینه اشتغال یک هزار و 607 نفر در استان فراهم شد.
وی بیشترین میزان واحدهای به بهره برداری رسیده در شهرک های صنعتی استان قزوین در سال گذشته را در شهرک لیا اعلام کرد و گفت: در شهرک لیا پارسال 15 واحد تولیدی با سرمایه گذاری 99 میلیارد و 636 میلیون ریال مورد بهره برداری قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین بیشترین حجم سرمایه گذاری در واحدهای بهره برداری شده در سال 90 را نیز متعلق به شهرک کاسپین خواند و تصریح کرد: در این شهرک 14 واحد تولیدی با سرمایه گذاری 595 میلیارد و 985 میلیون ریالی به بهره برداری رسید.
ناصحی یادآورشد: در سال گذشته هفت واحد تولیدی در شهرک صنعتی آراسنج و پنج واحد نیز در شهرک صنعتی خرمدشت افتتاح شد.
این مسئول بیان کرد: سهم شهرک های صنعتی حیدریه تاکستان و دانسفهان بوئین زهرا از واحدهای بهره برداری شده در مدت یاد شده هر کدام سه واحد بود.
وی، مجموع مساحت واحدهای بهره برداری شده در شهرک های صنعتی استان قزوین در سال گذشته را 22 هکتار خواند و گفت: شهرک کاسپین با هفت هکتار بیشترین مساحت در واحدهای به بهره برداری شده در شهرک های صنعتی استان قزوین را به خود اختصاص داده است.
ناصحی در پایان یادآورشد: شهرک های کاسپین با 717نفر، شهرک لیا با 462 نفر و شهرک آراسنج با 174 نفر بیشترین میزان اشتغال را در شهرک های صنعتی استان قزوین به خود اختصاص دادند.
در حال حاضر 523 واحد تولیدی فعال با میزان سرمایه گذاری هشت هزار میلیارد و 13 میلیون ریال و اشتغالزایی 15 هزار و 382 نفر در شهرک های صنعتی استان قزوین مشغول به فعالیت هستند.

قزوین- خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین گفت: در سال گذشته با 986 میلیارد ریال سرمایه گذاری تعداد 47 واحد تولیدی در شهرک های صنعتی قزوین به بهره برداری رسید.
کد خبر 1580563
نظر شما