صفرعلی کمندانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه سد اکباتان مهمترین سد استان همدان است، افزود: حجم ذخیره آب سد اکباتان همدان نسبت به دوره بلند مدت مشابه 10 درصد افزایش یافته است.
کمندانی با تاکید براینکه بخشی از آب ذخیره شده در این سد در زیست محیط و سفره های آب زیرزمینی و روستاها مورد استفاده قرار می گیرد، گفت: با توجه به بارش باران در روزهای گذشته در حال حاضر بیش از 25 میلیون متر مکعب آب در پشت سد اکباتان ذخیره شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای همدان ظرفیت ذخیره آب سد اکباتان همدان را 40 میلیون متر مکعب عنوان کرد و افزود: این میزان در مدت مشابه پارسال 23 میلیون متر مکعب بوده است.
وی اضافه کرد: آب این سد از ارتفاعات بالا دست رشته کوه الوند و ورود این آبها به رودخانه های ابرو و یلفان تامین می شود.
صفرعلی کمندانی افزود: این سد در 10 کیلومتری جنوب شرقی شهر همدان بر روی رودخانه آبشینه واقع شده و ارتفاع آن ۷۹ متر از پی است.
نظر شما